Χριστούγεννα στο Avant Garde με ατμοσφαιρα γιορτινή και ερωτική!

Με το μικρόφωνο ανα χείρας και αγάπη για το ερωτικό τραγούδι, ο ερμηνευτής και μουσικός ΤΖΟΒΑΝΙ ΜΠΑΣΤΑΣ θα μας καθηλώσει με την μοναδική φωνή του σε μια μουσική βραδιά γεμάτη σπουδαία τραγούδια από ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ, ΜΑΝΟ ΧΑΤΖΗΔΑΚΙ, ΓΙΑΝΝΗ ΣΠΑΝΟ, ΓΙΩΡΓΟ ΧΑΤΖΗΝΑΣΙΟ, ΣΤΑΜΑΤΗ ΚΡΑΟΥΝΑΚΗ, ΓΙΩΡΓΟ ΘΕΟΦΑΝΟΥ κ.α.

Ο Τζοβάνι Μπάστας έχει συνεργαστεί με σπουδαίους καλλιτέχνες όπως ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΡΙΟ, ΕΛΝΤΑ ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ, ΔΑΦΝΗ ΛΕΜΠΕΡΟΥ, κ.α. όπως και με σπουδαίους μαέστρους όπως ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΡΟΣ, ΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ κ.α. Έχει συμμετάσχει σε μεγάλα σχήματα, σε διάφορους μουσικούς χώρους, κυρίως της Αθήνας αλλά και σε όλη την Ελλάδα. Την τελευταία τετραετία η μουσικές ανησυχιές του τον έφεραν στην Πάτρα, με σκοπό να συνεχίσει τις μουσικές του αναζητήσεις. Μια από αυτές τις αναζητήσεις του;; ο Έρωτας μέσα στα τραγούδια... αυτός και λόγος της παράστασης. 

Δίπλα στο μικρόφωνο, κοντά στο πίανο θα είναι ο Χρήστος Θεοδωρόπουλος. Απόφοιτος Μουσικολογίας του Ιονίου Πανεπιστημίου,αν και νέος, όσο θυμάται από παιδί βρισκόταν δίπλα σε ένα πιάνο. Αυτή η αγάπη του – το πιάνο- τον καθοδηγεί σε κάθε μουσική δημιουργία. Στο ενεργητικό του καταγράφονται πολλές εμφανίσεις σε Κέρκυρα, Πάτρα αλλά και σε όλη την Ελλάδα, σε φεστιβαλ, συναυλίες και ζωντανες εμφανίσεις δίπλα σε δεκάδες μουσικούς και φίλους. Στην μουσική αυτή διαδρομή συναντησε και το Τζοβάνι. 4 χρόνια μετά οι δυο φίλοι συμφώνησαν πως τελικά ...ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΡΩΤΑΣ!

Κυριακή 25 Δεκεμβρίου στις 22.30
Είσοδος ελεύθερη