Πλήθος κόσμου παρευρέθηκε στα εγκαίνια του καταστήματος Orange Shop, στην Κολοκοτρώνη 64, στην Πάτρα.

Το νέο κατάστημα με φυτικά προϊόντα διοργάνωσε μία υπέροχη βραδιά για να τιμήσει τους φίλους του που από την πρώτη στιγμή το αγκάλιασαν, αντιλαμβανόμενοι την αξία του και την ποιότητα των ειδών που τους παρέχει.

Το Orange Shop φιλοδοξεί να βάλει τους Πατρινούς σε μια διαφορετική συλλογιστική που θα τους αλλάξει τον τρόπο ζωής και θα τους φέρει πιο κοντά στην φύση, χαρίζοντας τους το  άρωμα της ζωντάνιας, της υγείας και της ευεξίας. Με λίγα λόγια το χρώμα της ζωής!

Στα εγκαίνια που έγιναν το βράδυ της Τετάρτης, τίμησαν με την παρουσία τους την διεύθυνση του Orange Shop, αρκετοί επώνυμοι Πατρινοί από διάφορους χώρους, οι οποίοι θέλησαν να πάρουν από κοντά μία γεύση της αξίας του νέου τρόπου ζωής που μας προτείνει το κατάστημα.


Ανάμεσα στους καλεσμένους παραβρεθήκαν από τον χώρο της ιατρικής και της υγείας οι: Μόσχοβος Δημήτρης(ορθοπεδικός), Χρυσανθακόπουλου Γεωργία (διευθύντρια ακτινολογικού ΓΝΝ Άγιος Ανδρέας), Σκουρλάς  Κώστας (γυναικολόγος) Κωστακιώτης Δημήτρης (διοικητής 6ης ΥΠΕ), Αδαμοπούλου Ελενη (παθολόγος), Βρυζιώτη Ελευθερία (δερματολόγος), Οικονόμου Άγγελος (παθολόγος) Ζαπάντης Μάνος (πλαστικός χειρουργός), Γκολφινόπουλος Νίκος (οδοντίατρος), Κωνσταντινόπουλος Ευάγγελος (καρδιοχειρουργός), Κότσαλη Σωτηρία (μικροβιολόγος), Χαρισιάδης Κώστας (οδοντίατρος), Ανδριοπούλου Ασπασία (οδοντίατρος), Χαρισιάδη Αριάδνη (οδοντίατρος), Παπαλεξάτος Διονύσιος (πνευμονολόγος).


Επίσης το παρών έδωσε ο βουλευτής Νικολόπουλος Νίκος, ο πρώην νομάρχης Κατσικόπουλος Δημήτρης, ο πολιτευτής Γκοτσόπουλος Ηλίας, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου, Ρώρος Γιώργος, ο διευθυντής Ασφαλείας Πατρών στρατηγός, Δημητρόπουλος Περικλής, ο δημοσιογράφος Καρβουνιάρης Γιώργος και ο επιχειρηματίας Φυτιλάς Πέτρος.

Δυναμικό παρών στα εγκαίνια έδωσε και ο αθλητικός κόσμος της Πάτρας και συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της ΕΠΣΑ Δανηίλ Άγγελος, το μέλος του Δ.Σ. της ΕΠΣΑ, Πλώτας Αθανάσιος, ο πρώην διαιτητής Α’ Εθνικής Μεσσάλας Βασίλης, ο επιχειρηματίας – παράγοντας, Ντάσιος Κώστας, ο αρχιδιαιτητής  Ανδριόπουλος Παναγιωτης, ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΣΑ Τσεκλένης Γιώργος, τα μέλη της επιτροπής διαιτησίας, Τζουανόπουλος Γαβρίλης, Αποστολόπουλος Άγγελος, Μποσγανάς Ηλίας και οι παρατηρητές διαιτησίας Παπαντωνόπουλος Ιωαννης  και Παπαγιαννόπουλος Ανδρέας.  

Παρόντες στην υπέροχη αυτή βραδιά ήταν και δεκάδες ακόμα επιχειρηματίες της Πάτρας, καθηγητές - εκπαιδευτές και αρκετοί φοιτητές που έδειξαν ιδιαίτερο  ενδιαφέρον για τα φυτικά προϊόντα του Orange Shop.

Γιατί το Orange Shop, πώς να το κάνουμε, είναι κοντά στην φύση μας…