Οργή προκαλεί το βίντεο με μια μητέρα από το Τέξας η οποία καταγράφηκε να χτυπά αλύπητα την κόρη της στο κεφάλι και το πρόσωπο, μέσα στο αυτοκίνητό της, επειδή η 9χρονη μίλησε στον πατέρα της όταν εκείνος επισκέφθηκε το σχολείο της.

Σύμφωνα με μέσα ενημέρωσης του Τέξας, που επικαλείται η Daily Mail, η Angela Armendariz κατηγορείται για πρόκληση σωματικής βλάβης σε ανήλικο.

Ο πατέρας της εννιάχρονης Jesus Armendariz έδωσε συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό KWES όπου είπε πως η αστυνομία τον προέτρεψε να μην δει το βίντεο επειδή ήταν πολύ σκληρό. «Πίστευα πως ήμουν αρκετά δυνατός για να το διαχειριστώ κι έτσι το είδα. Δεν μπορώ να το πιστέψω» πρόσθεσε.

Ο Jesus είχε πάει να δει την κόρη του στο σχολείο της, γεγονός που εξόργισε την εν διαστάσει σύζυγό του, η οποία ξέσπασε τον θυμό της στο κορίτσι. Το ζευγάρι παίρνει διαζύγιο.

Σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο, οι αρχές έχουν εκδώσει προστατευτική εντολή για τη μητέρα και ο πατέρας της έχει πλέον την επιμέλεια της 9χρονης.

«Πολλά παιδιά χάνουν ακόμα και τη ζωή τους από το ξύλο. Αν το παιδί μου επέστρεφε σε εκείνη τη γυναίκα νομίζετε πως, πίσω από τις κλειστές πόρτες, δεν θα το χτυπούσε ξανά;» ήταν το -ρητορικό- ερώτημα του Jesus.



Shocking video shows a Texas mother hitting her daughter


Video of Pecos woman hitting daughter goes viral, father speaks out