Ο κόσμος της μόδας της Πάτρας μετράει αντίστροφα μέχρι τις 28 Δεκεμβρίου για ένα μεγάλο event στο Disco Room!
 
Πρόκειται για μια πρωτοποριακή για τα δεδομένα της πόλης επίδειξη μόδας με πρωταγωνιστές επώνυμα μοντέλα εκ των οποίων θα είναι είναι: Κώστας Φραγκολιάς, Κων/νος Παυλόπουλος, Mari Dvali, Αμαλία Μαρκουίζου και Χριστιάννα Γεωργοπούλου.

Θα γίνει επίδειξη αντρικής σειράς ρούχων, καθώς και γυναικείων και αντρικών κοσμημάτων της εταιρίας CJ collection.
 
 
Εμπνευστής και δημιουργός της συλλογής είναι μια νέα σχεδιάστρια, που ήδη έχει καταφέρει να κάνει τη διαφορά στο χώρο κι έχει συνεργαστεί με TV Shows όπως The Voice, Junior Music Stars, Join Us στον SKAI, αλλά και σε Video Clip επωνύμων τραγουδιστών. Επίσης τα τελευταία χρόνια είναι και στο χώρο της χονδρικής πώλησης σε καταστήματα σε Αθήνα, Μύκονο, Θεσσαλονίκη, Πάτρα κ.α.
 
 
Η νεαρή σχεδιάστρια Ρούλα Κουφοπούλου μας ταξιδεύει στη δική της μόδα όπου τα ιδιαίτερα υλικά συνδυάζονται ιδανικά με λαμπερά στοιχεία και ροκ πινελιές και συντάσσουν μια συλλογή που θα συζητηθεί. 
 
Όμως οι σχεδιαστικές προτάσεις περιλαμβάνουν και ρούχα για τον άνδρα που σε συνεργασία με τον γνωστό Πατρινό τραγουδιστή Παντελή Καστανίδη απογειώνουν το στυλ και μέσα από λιτές και άνετες γραμμές προβάλλουν τα στοιχεία που θα σας κάνουν να μην περνάτε ποτέ απαρατήρητοι. 
 
Μετά την επίδειξη θα ακολουθήσει live με τον Παντελή Καστανίδη και στη συνέχεια πρόγραμμα με DJ’s. Μιλάμε ουσιαστικά για μια λάμψη μόδας, λίγο πριν αποχαιρετήσουμε το 2016. 
 
Μη το χάσετε! 
 
Η είσοδος θα είναι 3 ευρώ ενώ τα έσοδα θα διατεθούν στο κέντρο κοινωνικής προστασίας παιδιού "Μονάδα Αρρένων Σκαγιοπουλείου".
 
Ώρα έναρξης: 21:00

Την εταιρία CJ collection, όπως θα δείτε και στις παρακάτω φωτογραφίες και βίντεο, εμπιστεύονται χρόνια τώρα μεγάλοι καλλιτέχνες της εγχώριας σκηνής, αποδεικνύοντας πως είναι η νούμερο ένα επιλογή τους.