Γεύσεις πάνω στο κύμα

Το Δημοριρί είναι από τα πιο γνωστά εστιατόρια στην Πάτρα, βρίσκεται στη περιοχή Δημορηγόπουλου στο Ρίο, σερβίρει ψαρικά αλλά και πολύ νόστιμα μαγειρευτά και κρεατικά. Εκτός από την πανέμορφη σάλα του, μπορείς να απολαύσεις το γεύμα σου πάνω στο κύμα σε ένα απίστευτο τοπίο, φυσικά όταν το επιτρέπει ο καιρός. Είναι μια κλασσική αξία στο χώρο της εστίασης από ανθρώπους που σέβονται τους πελάτες, προσπαθούν πάντα για το καλύτερο και συνεχώς εξελίσσονται. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε η διάκριση που πήρε ως η καλύτερη ψαροταβέρνα στη Πελοπόννησο σε εκδήλωση που έγινε στο Πειραιά.


Το επισκεφτήκαμε ένα μεσημέρι και κάτσαμε φυσικά στη παραλία με θέα τη θάλασσα. Μας έφεραν στην αρχή ψωμί ψημένο με λάδι, τριμμένη ντομάτα και ελιές, συνεχίσαμε με τυροπιτάκια χειροποίητα, τα οποία ήταν τραγανά και αφράτα και για κυρίως πήραμε ριζότο με σουπιές και πένες με σολωμό, πολύ νόστιμα πιάτα ειδικά το ριζότο ήταν εξαίσιο!! Ήταν ένα γεύμα πραγματικά τέλειο όπως το περιμέναμε! Το σέρβις ήταν άψογο με γνώσεις πάνω στο φαγητό, ήπιαμε δυο ποτήρια κρασί και πληρώσαμε περίπου 40,00 ευρώ.

 Το Δημοριρί είναι από τα εστιατόρια που οπωσδήποτε πρέπει κάποιος να επισκεφθεί αν δεν το έχει κάνει ακόμη. Σίγουρα, είμαστε περήφανοι που έχουμε μια τέτοια επιχείρηση στη πόλη μας!

Μέχρι την επόμενη γευσιγνωσία » Bon appétit «


ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Εστιατόριο Δημοριρί

Παραλία Δημορηγόπουλου - Ρίο Πατρών

Τηλ.: 2610990834

Facebook : Δημοριρί Restaurant

Site : http://www.dimoriri.com