Μια ανάσα μας χωρίζει από τα Χριστούγεννα και όλα τα λαχταριστά εδέσματα που το συντροφεύουν! Το καλύτερο μέρος για να τα προμηθευτείς είναι το "Παύλος & Ξερό Ψωμί". Ένα αρτοποιείο που μαγεύει με τις δημιουργίες του και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο!

Είναι κάθε μέρα ανοιχτό, επί 24ωρου βάσεως και βρίσκεται στην οδό Αμερικής 62 (Ν.Ε.Ο. Πατρών - Αθηνών)!

Περνώντας απ' έξω σε παρασύρουν οι μυρωδιές και τα αρώματα των αρτοπαρασκευασμάτων του, που χωρίς να το καταλάβεις βρίσκεσαι στο εσωτερικό του!

Για άλλη μια χρονιά το "Παύλος & Ξερό Ψωμί" στέκεται ενάντια στην κρίση και κάνει το ωραιότερο δώρο! Αγοράζοντας 1 κιλό μελομακάρονα ή κουραμπιέδες, σας κάνει δώρο 1/2 κιλό επιπλέον! Μια μοναδική προσφορά για να περάσετε τις ωραιότερες και γευστικότερες γιορτές!

Η καλύτερη προσφορά της αγοράς για τα πιο γλυκά Χριστούγεννα!


Τα μελομακάρονα, οι κουραμπιέδες, οι δίπλες και τα τσουρεκάκια έχουν την τιμητική τους λόγω των εορτών, αφού αποτελούν το αγαπημένο γλύκισμα μικρών και μεγάλων! Αλλά αν θέλετε να δοκιμάσετε κάτι καινούριο και συνάμα απολαυστικό, βρίσκεστε στο σωστό μέρος.


 

Ζεστά ψωμάκια σε τεράστια ποικιλία, κριτσινάκια, κουλουράκια, κέικ για όλα τα γούστα, τα αγαπημένα σε όλους κρουασάνbrioche, βουτήματασιροπιαστά, και λογιών λογιών σφολιατοειδή! Το γλυκό βρήκε το μάστορά του και εσείς το στέκι σας! Εκτός από όλα αυτά το κατάστημα διαθέτει και κρύα σάντουιτς, πίτσες... αλλά και τον πιο αρωματικό καφέ! 

Τα πάντα γευστικότατα και στις καλύτερες τιμές! Μια δοκιμή θα σας πείσει και θα σας μυήσει στον κόσμο του αρτοπαρασκευάσματος!

Μαγεία εδεσμάτων στο "Παύλος & Ξερό Ψωμί"!