Μια γυναίκα από την Ουαλία έγινε έξαλλη όταν ανακάλυψε ότι η κούκλα που αγόρασε για την μικρή κόρη της βγάζει «σεξουαλικούς ήχους»!

Η 33χρονη Gail Turley αγόρασε το παιδικό παιχνίδι για να το δώσει στο δίχρονο παιδί της, την Kayla.

Ωστόσο αφότου δοκίμασε εάν λειτουργεί, έχει πλέον αμφιβολίες αν θα πρέπει να το δώσει στη μικρή. Ο λόγος ότι πιστεύει πως οι ήχοι του παιχνιδιού είναι κάπως ερωτικοί, όπως αναφέρει η Daily Mail.

«Η κόρη μου είναι 2 χρονών και είναι το μόνο πράγμα που ζήτησε. Το είδε στην τηλεόραση και από τότε φωνάζει "Cry Baby! Cry Baby! (σ.σ. το όνομα του παιχνιδιού). Έτσι της αγόρασα μια κούκλα από το eBay και την έλαβα», δηλώνει η γυναίκα.


«Την έβαλα στο ράφι έτοιμη για τύλιγμα όμως σκέφτηκα να δοκιμάσω εάν λειτουργεί σε περίπτωση που χρειαζόταν μπαταρίες. Σοκαρίστηκα! Σκέφτηκα "Ω Θεέ μου, δεν μπορώ να το δώσω αυτό στην Kayla. Για να είμαι ειλικρινής, δε ξέρω τι θα κάνω με την κούκλα. Ίσως πρέπει να την επιστρέψω».

Η «Cry Baby Lea» όπως η κούκλα ονομάζεται είναι ένα από τα τρία μωρά της γκάμας με παιχνίδια για παιδιά που έχουν γίνει εξαιρετικά δημοφιλή φέτος στην Βρετανία.


Σύμφωνα με την κατασκευάστρια εταιρεία, το παιχνίδι κάνει «ρεαλιστικούς ήχους μωρού».

Η μητέρα ισχυρίζεται ότι το ίδιο συνέβη και με φίλους της που αγόρασαν το ίδιο παιχνίδι για τα παιδιά τους.

Μετά το σάλο που προκλήθηκε, εξαγριωμένοι γονείς μπαίνουν σε σελίδες όπως το Amazon για να αφήσουν σχόλια σχετικά με τις κούκλες. «Ακούγεται σαν ψεύτικη πορνοστάρ. Στην κόρη μου άρεσε όμως ο άντρας μου και εγώ έχουμε φρικάρει», έγραψε ένας χρήστης.


Doll that sounds like it's making 'sex noises' stuns mum