Μια ξεχωριστή βραδιά πρόσφεραν στο κοινό της Πάτρας και της ευρύτερης περιοχής - το οποίο κατέκλυσε το Συνεδριακό Κέντρο του ΤΕΙ της Πάτρας - τα σύνολα του Δημοτικού Ωδείου Πατρών, τα οποία μάγεψαν χθες (Δευτέρα) το βράδυ, όσους είχαν την τύχη να παρακολουθήσουν την καθιερωμένη Χριστουγεννιάτικη Συναυλία.

Μεταξύ αυτών, ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Κατερίνα Γεροπαναγιώτη, η Αντιδήμαρχος, Ιουλία Γιαννιτσοπούλου και η δημοτική σύμβουλος Βίβιαν Σαμούρη, επικεφαλής της παράταξης «Όλοι μαζί για την Πάτρα».

Το συνεδριακό κέντρο του ΤΕΙ της Πάτρας, πλημμύρισαν Χριστουγεννιάτικες μουσικές και τραγούδια, τα οποία απέδωσαν τα Μουσικά Σύνολα του Δημοτικού Ωδείου,  «Βυζαντινός Χορός», «ΚΡΟΥΣΙΣ», Σύνολο Μουσικής Δωματίου, «Ορχήστρας Πατρών», «Ορχήστρα Παραδοσιακών Οργάνων», Φωνητικά Σύνολα Solfege Kȯdály και η «Ορχήστρα Δωματίου».   Ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Πατρέων Βασίλης Θωμόπουλος στο σύντομο χαιρετισμό του επεσήμανε πως «μέσα και από την συγκεκριμένη συναυλία , ένας από τους σημαντικότερους θεσμούς της πόλης , φιλοδοξεί να αφήσει το δικό του στίγμα στο κλείσιμο μιας  δύσκολης χρονιάς και συγχρόνως να στείλει μήνυμα ελπίδας για ένα καλύτερο αύριο. Ένα αύριο, το οποίο θα είναι αντάξιο των προσδοκιών της κοινωνίας, η οποία επιβάλλεται να αγωνιστεί για τη στήριξη των αδυνάτων ,μέσα  από την τέχνη και τον πολιτισμό».

Ευχαρίστησε για το έργο τους και την προσφορά τους στα μουσικά πράγματα της πόλης, του καθηγητές, τους υπαλλήλους και τους μαθητές του Δημοτικού Ωδείου.

Τέλος, εκ μέρους του ΤΕΙ Πάτρας, ο αντιπρόεδρος του Ιδρύματος Γιώργος Σαλαχάς, απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό, εκφράζοντας την επιθυμία για ανάπτυξη της συνεργασίας του εκπαιδευτικού Ιδρύματος με τον Πολιτιστικό Οργανισμό του Δήμου και τα σχήματά του.