Ιδιαίτερο βράδυ για ιδιαίτερους ανθρώπους... 
Γιαυτό και έμεις επιλέξαμε ιδιαίτερες και ξεχωριστές γεύσεις για το Ρεβεγιόν της Παραμονής Χριστουγέννων

"Menu Ρεβεγιόν Παραμονής Χριστουγέννων"

• Σούπα: Βελουτέ γλυκοκολοκύθας με καβουρδισμένα φουντούκια, φύτρες κόλιανδρου, μέλι από θυμάρι και κενέλ από τυρί κρέμα Φιλαδέλφεια
• Πρώτο πιάτο: Μιλφέιγ ψητών λαχανικών με βασιλικό, ψητό ταλαγάνι Μεσσηνίας και τσάτνεϊ από γλυκόξινο τριαντάφυλλο
• Σαλάτα: Χριστουγεννιάτικη με βιολογικό κέιλ, σταμναγκάθι, σπανάκι, καρύδι πεκάν, τοματίνι, κίτρινη πιπεριά και βινεγκρέτ από ρόδι
•Κυρίως: Επιλογή ανάμεσα σε:
• Νανάκι ολόκληρο άνευ οστού με γλάσο και γέμιση από κάστανο, σταφίδα, άγριο ρύζι και σάλτσα από Μαυροδάφνη Πατρών
ή
 Χοιρινό φιλέτο στο sous vide με κρέμα γλυκιάς κόκκινης πιπεριάς, μωβ πατάτα Περού και baby leaves από κάρδαμο
• Γλυκό: Γκανάζ μαύρης πικρής σοκολάτας, πραλίνα φουντουκιού, σάλτσα καραμέλας γάλακτος και άγρια φράουλα

Στην τιμή εμπεριέχεται μια φιάλη εμφιαλωμένου κρασιού από το Κτήμα Καπαρδέλη ανα δύο άτομα
(4 άτομα - 2 φιάλες)

"Soul kitchen by Executive Chef Stathis Kokkalis "

Τιμή 30€ ανά άτομο
tel. / reserved : 2614 007691 & 6941470638