Επειδή είναι Άγιος; Τί νομίζετε; Κάνει κάτι μαγικό και βρίσκει τα δώρα; Όχι βέβαια! Τα αγοράζει και αυτός, όπως όλοι. Επειδή όμως, το όνομά του έχει και μία αίγλη, δεν τα αγοράζει από όπου να' ναι, πάει στα καλύτερα και γεμίζει το σάκο του με του κόσμου τα παιχνίδια. Είναι τυχαίο νομίζετε που από ολόκληρη την υφήλιο έρχεται στην Πάτρα, στο Μπιζζζ toys; Με τίποτα, ο Άγιος ξέρει που πηγαίνει!

Στο Μπιζζζ toys θα βρείτε -και εσείς- παιχνίδια για όλες τις ηλικίες, όλες τις ώρες ακόμη και για τα πιο απαιτητικά παιδιά!

Πιο συγκεκριμένα σε αυτό το ''παιχνιδόσπιτο'' θα συναντήσετε πολλά ξύλινα παιχνίδια που θα εντυπωσιάσουν και τους μεγάλους (θυμηθείτε τους Καρυοθραύστες, το αγαπημένο παιχνίδι των Χριστουγέννων), κουκλόσπιτα που θα κάνουν τη φαντασία από το μικρό σας αγγελούδι να πάει σε άλλο επίπεδο με τις ιστορίες που θα πλάσει, κούκλες, κούνιες και καρότσια, που θα κάνουν τη μικρή σας πριγκίπισσα να μεταμορφωθεί σε σωστή ''κυρία'' και ολόκληρες κουζίνες, γιατί όποιο και να είναι το Χριστουγεννιάτικο μενού, οι μικροί σεφ μπορούν να ανταπεξέλθουν.


Θα βρείτε επίσης, κάστρα με ιππότες, δράκους και πολεμιστές, που θα εξάψουν το ενδιαφέρον του μικρού σας μπόμπιρα, αυτοκίνητα και ολόκληρες πίστες για αγώνες, γιατί κάθε σπίτι έχει και από ένα μαχητή του δρόμου και κατασκευές για όλους τους ''Μπομπ τους μάστορες'', τόσο αληθινές που θα κάνουν και το μπαμπά να βρει το παιδί που κρύβει μέσα του και ορισμένες φορές... να πιαστεί ''κατσαβίδι με κατσαβίδι'' με το γιο του.

Αν το παιδάκι σας δεν είναι σε θέση να παίξει ακόμη με τα παιχνίδια του, στο Μπιζζζ toys, θα συναντήσετε πλήθος από λούτρινα κουκλάκια, αλλά και δημιουργικά παιχνίδια που θα του μάθουν σιγά σιγά τις πρώτες του λέξεις και θα του αναπτύξουν όλες τις αισθήσεις. Μην ξεχνάτε, βέβαια, πως και για τα μεγαλύτερα παιδιά θα βρείτε πλήθος από επιτραπέζια παιχνίδια στρατηγικής, φαντασίας και δημιουργίας.

Μέσα σε όλα αυτά βέβαια, σε κάθε γωνία του μαγαζιού, θα δείτε να σας χαιρετά και ένα Playmobil και να σας ζητά να το πάρετε μαζί σας, είτε για το χαρίσετε σαν δώρο, είτε για να εμπλουτίσετε τη δική σας συλλογή, είπαμε ορισμένα παιχνίδια είναι και για μεγάλους.


Ό,τι και αν θέλετε να χαρίσετε, ξέρετε που πρέπει να πάτε... Εκεί που θα βρείτε ασύγκριτη ποιότητα, προσιτές τιμές και άριστη εξυπηρέτηση, είτε άμεσα περνώντας από το κατάστημα, είπε έμμεσα κάνοντας τις αγορές ηλεκτρονικά!

Μην ξεχνάτε... ακόμη και ο Άγιος Μπιζζζ toys επιλέγει!