Ξέρουμε... έχεις μανία με τη γυμναστική, σου έχει γίνει τρόπος ζωής, δε χάνεις προπόνηση για προπόνηση και δεν έχεις σκοπό να εγκαταλείψεις ούτε και κατά τη διάρκεια των γιορτών. Δε φταις εσύ... έτσι σε έχουν μάθει στο Gym Tonik! Οι άνθρωποι εκεί, έχουν κάνει τη γυμναστική την αγαπημένη σου συνήθεια!

Τη Δευτέρα όμως, στις 26 Δεκεμβρίου, θα κάνεις μία εξαίρεση! Θα αφήσεις στην άκρη μπάρες, βαράκια και αερόβια προπόνηση... θα πιάσεις το ποτό σου και θα το ρίξεις στο χορό (θα κάψεις και θερμίδες, ντε)!

Το Gym Tonik διοργανώνει το πιο Χριστουγεννιάτικο party, στο Disco Room και περιμένει όλα τα μέλη του, μαζί με την παρέα τους, να περάσουν ένα ξέφρενο βράδυ, να διασκεδάσουν και να τσουγκρίσουν όλοι μαζί στην ''υγεία του Fitness''! Είπαμε η γυμναστική δεν είναι αγγαρεία, είναι γιορτή! Χαίρεσαι κάθε φορά που την κάνεις και η διάθεσή σου, μαζί με το σώμα σου, αλλάζουν σημαντικά!

Αυτή τη γιορτή λοιπόν, το Gym Tonik, θα τη μεταφέρει από την Αρόης 9 στο Disco Room και σας περιμένει να το ''κάψετε'' παρέα!

Η είσοδος θα πραγματοποιείται μόνο με πρόσκληση την οποία μπορείτε να προμηθευτείτε από τη γραμματεία του γυμναστηρίου, ενώ θα κληρωθούν και πολλά πλούσια δώρα!

Μη ρωτάτε τι και πως... Gym Tonik, γραμματεία, πρόσκληση, party, δώρα, χορός και διασκέδαση!