Στήθηκε και η τρίτη χριστουγεννιάτικη φάτνη της Πάτρας, από τα συνεργεία του Δήμου.

Λίγες ημέρες πριν από τον ερχομό των Χριστουγέννων, οι υπάλληλοι του Δήμου, μετά από τις εργασίες που έκαναν, προχώρησαν το πρωί της Κυριακής στα «αποκαλυπτήρια» της χριστουγεννιάτικης φάντης στην πλατεία Ελευθερίας.

Πρόκειται για μία εξίσου υπέροχη δουλειά από το τμήμα Πρασίνου του Δήμου, αλλά και τις υπόλοιπες υπηρεσίες που εργάστηκαν για αυτή την κατασκευή. Η χριστουγεννιάτικη φάτνη θα σκορπίζει το πνεύμα των Χριστουγέννων στην πλατεία Ελευθερίας και στην συνοικία των Προσφυγικών.

Ο Δήμος προχώρησε στην κατασκευή της δείχνοντας στην πράξη ότι ο εορταστικός διάκοσμος και στολισμός, δεν είναι μόνο για το κέντρο της Πάτρας, αλλά και για τις γειτονιές της πόλης.


Η φάτνη της πλατείας Ελευθερίας που απεικονίζει το νεογέννητο Θείο Βρέφος στην αγκαλιά της μητέρας του, υπό το βλέμμα του Ιησού και των δύο αγγέλων, περιτριγυρίζεται από τους Αλεξανδρινούς, το κόκκινο λουλούδι των Χριστουγέννων, που μαζί με το πράσινο που την διακοσμεί, της δίνουν ένα έντονο, ζωηρό, γιορτινό πνεύμα.

Τις νύχτες που θα φωταγωγείται θα είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακή και σίγουρα θα δώσει έναν διαφορετικό χρώμα στην πλατεία Ελευθερίας, τις μέρες των Χριστουγέννων. Είναι η τρίτη φάτνη που φτιάχνεται από τον Δήμο, ύστερα από την κεντρική της πλατείας Τριών Συμμάχων και αυτής που υπάρχει στην πλατεία Υψηλών Αλωνίων.

Δείτε φωτογραφίες: