Παραστάσεις και ταινίες για όλα τα γούστα και για όλες τις ηλικίες, μία συναυλία, καθώς και το χριστουγεννιάτικο κοντσέρτο της Πολυφωνικής, περιλαμβάνει η πολιτιστική ατζέντα του Σαββατοκύριακου.

Επιλέξτε αυτό που σας ενδιαφέρει περισσότερο και περάστε αυτό το διήμερο... εναλλακτικά.


"Οι Μικροαστοί" στο Δημοτικό Θέατρο Απόλλων

Το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Πάτρας παρουσιάζει στην Κεντρική του Σκηνή το έργο του Μαξίμ Γκόρκι Οι Μικροαστοί σε σκηνοθεσία Κώστα Καζάκου, το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου και ώρα 21:00.

Οι Μικροαστοί του Μαξίμ Γκόρκι, είναι ένα έργο ρεαλιστικό και ταυτόχρονα αλληγορικό. Εκφράζει ιδέες, κοινωνικές ζυμώσεις και ανακατατάξεις που είχαν αρχίσει να εμφανίζονται από τις αρχές του περασμένου αιώνα και να καταχτούν το λαό.

Αποκαλύπτει τη σύγκρουση ανάμεσα στις παλαιότερες γενιές και τις καινούργιες, ανάμεσα στους μικροαστούς με παρωχημένες ιδέες και τους νέους μέσα από τη διανόηση, με ένα νέο επαναστατικό πνεύμα.


Οι ήρωες είναι πρόσωπα της καθημερινής ζωής αλλά και σύμβολα. Ταξικές δυνάμεις της κοινωνίας σε αντίθεση και σύγκρουση.

Από τη μια πλευρά οι μικροαστοί, περιχαρακωμένοι στην οικογενειακή εστία, πνιγμένοι στις προκαταλήψεις, αμέτοχοι, αντιδραστικοί, χωρίς παιδεία,  με μοναδική τους έννοια το προσωπικό τους συμφέρον και την καλοπέραση.

Εμμένουν στον ατομικισμό τους , κι από την άλλη ένας ολόκληρος κόσμος αρχίζει να αφυπνίζεται, με νέες ιδέες , να διαφοροποιείται συνειδητά ή ασυνείδητα, από την αστική και μικροαστική τάξη διεκδικώντας μία καλύτερη ζωή.

Οι μικροαστοί, μέσα στη ζύμωση και το στρόβιλο των γεγονότων, μέσα στις νέες φιλοσοφικές και ιδεολογικές αναστροφές, μέσα στο χάος που τελικά επικρατεί στις σχέσεις ανάμεσα σε αυτούς, στα παιδιά τους και τον έξω κόσμο, αντιδρούν παράλογα, απελπισμένα, χωρίς να αντιλαμβάνονται την επερχόμενη καταστροφή…


Συντελεστές

Μετάφραση: Λυκούργος Καλλέργης

Προσαρμογή-Σκηνοθεσία: Κώστας Καζάκος

Σκηνικά-Κοστούμια: Θάλεια Ιστικοπούλου

Μουσική: Σοφία Καμαγιάννη

Σχεδιασμός φωτισμών: Νίκος Σωτηρόπουλος

Βοηθός Σκηνοθέτη: Έλενα Αλεξανδράκη

Διανομή:

Μπεσσέμενωφ: Κώστας Καζάκος

Ακουλίνα: Μελίνα Βαμβακά

Πιοτρ: Αλμπέρτο Φάις

Τατιάνα: Κοραλία Καράντη

Νηλ: Αντώνης Καραστεργίου

Περτσίχιν: Διονύσης Βούλτσος

Πόλια: Γεωργία Σωτηριανάκου

Έλενα: Βίκυ Μαραγκάκη

Τέτερεφ: Φάνης Δίπλας

Σίσκιν: Γεράσιμος Ντάβαρης

Τσβετάιεβα: Ήρα Ρόκου

Στεπανίντα: Ιωάννα Στεφανάτου

Γιατρός: Περικλής Βασιλόπουλος

Ινφο

Δημοτικό Θέατρο Απόλλων

Πρώτη παράσταση 3 Δεκεμβρίου 2016.

Παραστάσεις:

Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο στις 21:00

Κυριακή στις 19:00

Τιμές εισιτηρίων: Γενική είσοδος 15 ευρώ

Φοιτητικό: 10 ευρώ- Ομαδικό και άνω των 65 ετών : 10 ευρώ

Ανέργων –ΑΜΕΑ 5 ευρώ

Θεατρολόγοι: ατέλεια

Πληροφορίες-Κρατήσεις 2610 273613-

www.dipethepatras.gr

Πήτερ Μπαμ - Funny Magic Show στο Θέατρο Act

Το θέατρο act με πολύ μεγάλη χαρά ανακοινώνει την επιστροφή του πιο θρυλικού μαγικού σόου για παιδιά που έγινε ποτέ! 

Μετά από οκτακόσια εβδομήντα δύο χρόνια αναμονής και αμέτρητα ταξίδια στο χρόνο, ο μοναδικός Μάγος-Κλόουν Πήτερ Μπαμ επιστρέφει για να επαναλάβει την ασύλληπτη επιτυχία του με ένα νέο πρόγραμμα με τίτλο “Funny Magic Show 2: Ο Πήτερ Μπαμ και η Μηχανή του Χρόνου”! 
Πολύ γέλιο, εκπλήξεις, μουσική, χορός και, φυσικά, ολοκαίνουργια μαγικά και ταχυδακτυλουργικά κόλπα σε ένα διαδραστικό σόου για όλη την οικογένεια. 

Funny Magic Show 2: Ο Πήτερ Μπαμ και η Μηχανή του Χρόνου | 

Κάθε Σάββατο στις 18.00 
στο θέατρο act (Σκάλες Γεροκωστοπούλου 65, Πάτρα) 

Πληροφορίες-κρατήσεις: 6936122263, 2610272037 
Διάρκεια: 60 λεπτά 
Γενική είσοδος: 6€

Χριστουγεννιάτικο Κοντσέρτο Πολυφωνικής στο Συνεδριακό του Πανεπιστημίου

Η μεγάλη και καθιερωμένη συναυλία του ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΥ ΚΟΝΤΣΕΡΤΟΥ της ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣφέτος θα πραγματοποιηθεί δύο ημέρες, 17 και 18 Δεκεμβρίου, στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών, με στόχο να παρακολουθήσουν τις συναυλίες, το δυνατόν περισσότεροι φίλοι της μουσικής, από την τοπική κοινωνία και όχι μόνον, οι οποίοι τις προηγούμενες χρονιές δεν ήταν δυνατόν να εξασφαλίσουν εισιτήριο, λόγω της μεγάλης ζήτησης, που το Κοντσέρτο πάντοτε παρουσιάζει.

350 ερμηνευτές θα λάβουν μέρος στο ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΚΟΝΤΣΕΡΤΟ, που όπως είναι γνωστό αποτελεί την κυριότερη και μεγαλύτερη συναυλία των εορταστικών ημερών, στην πόλη μας και είναι μία από τις σημαντικότερες παραγωγές σε όλη την Ελλάδα, αφού η φήμη του, προ πολλού, έχει ξεπεράσει τα όρια της Πάτρας.

Στο ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΚΟΝΤΣΕΡΤΟ θα λάβουν μέρος: η ΣΥΜΦΩΝΙΚΗ ΟΡΧΗΣΤΡΑ ‘’SINFONICA’’ [Διεύθυνση: Μο Σταύρος Σολωμός], οι επιφανείς και καταξιωμένοι σολίστ, Ειρήνη Καράγιαννη [μέτζο σοπράνο], Χάρης Ανδριανός [βαρύτονος] και Ήρα Ζέρβα [λυρική σοπράνο] και η ‘’Ακαδημία χορού’’ της Ελένης Μπαλαφούτη.

Παράλληλα θα λάβουν μέρος 8 τμήματα της ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ: η ΜΙΚΤΗ ΧΟΡΩΔΙΑ [Διεύθυνση: Σταύρος Σολωμός, πιάνο: Λούση Χριστοδούλου], η ΝΕΑΝΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ [Διεύθυνση: Δήμητρα Πίτσου, πιάνο: Αλμπένα Πένκοβα], η ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ [Διεύθυνση: Αρετούσα Νικολοπούλου, πιάνο: Μαρίνα Μυλωνά], η ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ [Διεύθυνση: Δήμητρα Πίτσου, βοηθός Διεύθυνσης: Ελένη Μουζάκη, πιάνο: Μαρίνα Μυλωνά], το Γ.Φ.Σ. ‘’ΕΜΜΕΛΕΙΑ’’ [Διεύθυνση: Αλμπένα Πένκοβα, πιάνο: Αρετούσα Νικολοπούλου], από κοινού με το Ορχηστρικό Σχήμα ‘’VIBRATO’’ [Διεύθυνση: Γιώργος Αθανασακόπουλος], η ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΟΡΧΗΣΤΡΑ [Διεύθυνση: Γιώργος Μπουρδόπουλος], αλλά και η Ορχήστρα Τζαζ μουσικής του ΩΔΕΙΟΥ της ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ [Διεύθυνση: Γιώργος Μπουρδόπουλος], με τις ερμηνεύτριες Ιωάννα Γιαννοπούλου και Δήμητρα Θεοφανίδη.

Η διάθεση των αριθμημένων εισιτηρίων, για τα μέλη του Οργανισμού θα αρχίσει την Κυριακή 27 Νοεμβρίου και για το κοινό την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου. Προσεχώς θα ανακοινωθούν οι χορηγοί του Κοντσέρτου, χορηγοί επικοινωνίας και λοιποί συντελεστές του σπουδαίου αυτού γεγονότος. Πληροφορίες, στα γραφεία του Οργανισμού, Κορίνθου 280- Γούναρη, καθημερινά πρωί και απόγευμα, τηλ. 2610 279.679 και 2610 222.248.

Lost Bodies Live στο Λιθογραφείον

Οι Lost Bodies ζωντανά στην κεντρική μας σκηνή το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου, σε μία εφ’ όλης της ύλης συναυλία. 

Oι Lost Bodies εμφανίζονται για πρώτη φορά στην ανεξάρτητη μουσική σκηνή της Αθήναs τo 1985 και κυκλοφορούν δύο κασέτες το 1988 συμπληρώνοντας πλέον 31 χρόνια συνεχούς παρουσίας και έχοντας στο ενεργητικό τους 13 CD's. 

Η μουσική των Lost Bodies βρίσκεται στις παρυφές τηs ελληνικής εναλλακτικής μουσικής σκηνής και ενσωματώνει στοιχεία από το industrial, το trip-hop και το post-punk μέχρι το funk και την avant-garde, σε μια πειραματική μίξη ακουστικού, ηλεκτρικού και ηλεκτρονικού ήχου με αρκετά στοιχεία πρόζας, αυτοσαρκασμού και κοινωνικής σάτιρας. 

Η μπάντα αποτελείται από τους: Θάνος (φωνή), Γιώργος (κιθάρες και φωνή), Βασίλης (μπάσο), Λέανδρος (κρουστά) & Κωσταντής (κιθάρα). 

Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2016 
Ώρα έναρξης 9:30 μμ 
Γενική είσοδος: 7 € 

Κρατήσεις 2610 328 394, ή με μήνυμα στην σελίδα του θεάτρου Λιθογραφείον

Σαρανταπέντε Γιάννηδες στο θέατρο act

Η ολόφρεσκια μουσικοθεατρική κωμωδία για τη σουρεαλιστική καθημερινότητα, που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στα πλαίσια του the Best Comedy Week 2016, ανεβαίνει στο θέατρο act για πολύ λίγες γιορτινές παραστάσεις. 

Τα πρωτότυπα κείμενα υπογράφουν ο δημοσιογράφος και συγγραφέας Κωνσταντίνος Μάγνης και ο συγγραφέας Τηλέμαχος Τσαρδάκας, ενώ την πρωτότυπη μουσική και τα τραγούδια ο συνθέτης Χριστόφορος Γερμενής. Τους πολλούς διαφορετικούς ρόλους παίζουν ο Παναγιώτης Τσίτσας, ο Δημοσθένης Χριστόπουλος και η Μαρία Καραμάνη η οποία ερμηνεύει ζωντανά και τα νέα τραγούδια του Χριστόφορου Γερμενή σε στίχους Τηλέμαχου Τσαρδάκα. 

Πρόκειται για μια παράσταση που αποτελείται από πολλές μικρές σύντομες κωμικές ιστορίες καθημερινής Ελληνικής πραγματικότητας, δηλαδή ιστορίες σουρεαλισμού και αλήθειας, τραγικές και αστείες την ίδια στιγμή. Ήρωες της παράστασης είναι ταξιτζήδες, δημοσιογράφοι, αεροσυνοδοί, σύζυγοι, Προπατζήδες, καπνιστές, αντι-καπνιστές, απολυμένοι, νεκροί, ζωντανοί, νεκροθάφτες, ραδιοφωνικοί παραγωγοί, αστοί, βλάχοι, φίλοι, προδότες, τεθλιμμένοι. Είναι όλοι θυμωμένοι μέσα τους, ονομάζονται όλοι Γιάννηδες και είναι όλοι καθημερινοί, κανονικοί, ημίτρελλοι Έλληνες. 

Τη σκηνοθεσία της παράστασης υπογράφουν από κοινού ο Τηλέμαχος Τσαρδάκας και ο Παναγιώτης Τσίτσας. Την επιμέλεια των κοστουμιών έκανε ο Άρης Τείος, το σκηνικό επιμελήθηκε η Δανάη Μακρή και τους φωτισμούς η Sue Lavina. 

Παραστάσεις κάθε Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή, Δευτέρα στις 21.30 μόνο για τη διάρκεια των γιορτών από 16 Δεκεμβρίου και έως 2 Ιανουαρίου (31 Ιανουαρίου ρεπό). 

Ταυτότητα Παράστασης: 

Κείμενα: Κωνσταντίνος Μάγνης, Τηλέμαχος Τσαρδάκας 

Σκηνοθεσία: Παναγιώτης Τσίτσας, Τηλέμαχος Τσαρδάκας 

Μουσική- Τραγούδια: Χριστόφορος Γερμενής 

Στίχοι: Τηλέμαχος Τσαρδάκας 

Παίζουν: Παναγιώτης Τσίτσας, Μαρία Καραμάνη, Δημοσθένης Χριστόπουλος 

Επιμέλεια Κοστουμιών: Άρης Τείος 

Επιμέλεια Σκηνικού: Δανάη Μακρή 

Φωτισμοί: Sue Lavina 

Σχεδιασμός Αφίσας: Studio Ampersand 

Σαρανταπέντε Γιάννηδες | στο θέατρο act 

Πληροφορίες-κρατήσεις: 6936122263, 2610272037 

Διάρκεια: 60 λεπτά 

Εισιτήρια: 10 € (Κανονικό) 8 € (φοιτητικό, ανέργων) 5 € (για φοιτητές θεατρολογίας και δραματικών σχολών)

"Οδυσσεβάχ" στο Δημοτικό Θέατρο Απόλλων

Την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου στις 11 το πρωί ξεκινά και επίσημα το ταξίδι του Οδυσσεβάχ για την Ιθαγδάτη. Ένα από τα πιο σημαντικά κείμενα του θεάτρου για παιδιά, βασισμένο στους μύθους, στα λαϊκά παραμύθια και την επική λογοτεχνία που έχει γράψει η Ξένια Καλογεροπούλου και σκηνοθετεί ο Περικλής Βασιλόπουλος, είναι το έργο της Παιδικής Σκηνής του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.Πάτρας.

Πρόκειται για ένα γοητευτικό μαγικό ταξίδι σε χώρες ονειρικές, με αλλόκοτους ήρωες, ένα παραμύθι όπου τα πάντα είναι δυνατά και αδύνατα, αληθινά και ψεύτικα . Είναι η  ιστορία του Οδυσσεβάχ, ή μήπως του Οδυσσέα και του Σεβάχ του Θαλασσινού, που κουρασμένος από τις περιπέτειες του πολέμου ξεκινά για το ταξίδι της επιστροφής στην πατρίδα του την Ιθαγδάτη. Το καράβι του όμως αράζει στο νησί του επικίνδυνου Δρακοκύκλωπα Αρχισαλαχάρ, περνάει από το νησί των Λωτοφάγων , ακούει το μαγεμένο τραγούδι των Σειρήνων , συναντάει την Γοργόνα και τη μάγισσα Κιρκίλα . Κινδυνεύει να χάσει τη ζωή του στη χώρα της Λαριζάντ, της αγέλαστης πριγκίπισσας, περνά από χώρες που μιλούν με ένα φωνήεν, από λίμνες, δάση και ποτάμια… κι εκεί που πιστεύει πως όλα τέλειωσαν βλέπει μπροστά του τη στεριά κι ένα μικρό παιδί σε μια βάρκα. Να είναι άραγε η Ιθαγδάτη?

Μία ιδανική παράσταση για παιδιά αλλά και μεγαλύτερους θεατές που ονειρεύονται ακόμη και πιστεύουν στην επίτευξη του στόχου, στην αξία της προσπάθειας, στην αξία της οικογένειας και της πατρίδας, στη νίκη του καλού και του δικαίου.


Μία παράσταση με πανανθρώπινα μηνύματα ουσιαστικά και επίκαιρα.

Στις 11 ακριβώς θα ξεκινήσει μία θεατρική δράση με τα παιδιά που θα παρακολουθήσουν την παράσταση. Θα γνωρίσουν το θέατρο, θα παίξουν διαδραστικά, θα εκφραστούν μέσα από δράσεις δημιουργικής γραφής και θα πάρουν μια μικρή γεύση από τον Οδυσσεβάχ και τις περιπέτειές του! 
Υπεύθυνες αυτού του  θεατροπαιδαγωγικού προγράμματος είναι  οι εμψυχώτριες του Θεατρικού Εργαστηρίου για παιδιά & εφήβους του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας: 
Γιούλη Δούβου, Νικολέττα Κοτσινοπούλου και  Μαρίνα Αγγελάτου.

Μετά το πρόγραμμα, τα παιδιά θα παρακολουθήσουν την παράσταση συνοδευόμενα από τους γονείς τους.


Συντελεστές:

Σκηνοθεσία :Περικλής Βασιλόπουλος

Σκηνικά – κοστούμια: Παναγιώτα Κοκκορού.

Μουσική:Σοφία Καμαγιάννη

Χορογραφία: Όλγα Σπυράκη,

Κατασκευή μάσκας:Βασιλική Κασπίρη

Σχεδιασμός φωτισμών:Νίκος Σωτηρόπουλος.

Βοηθός σκηνοθέτη: Γεράσιμος Ντάβαρης.

Βοηθός σκηνογράφου: Βασιλική Χριστοπούλου

Παίζουν οι ηθοποιοί:

Σπύρος Κουβαρδάς, Ηρακλής Κρομμίδας, Πάνος Τρουμπουνέλης, Έφη Κεραμίδα, Νίκη Καρακώστα,  Γεράσιμος Σοφιανός, Κωνσταντίνος Μητρόπουλος, Νάνσυ Χριστοπούλου.

Το έργο ανέβηκε για πρώτη φορά στο Θέατρο Μικρή Πόρτα, το 1981 και  έχει μεταφραστεί σε επτά γλώσσες.

Ινφο:

Δημοτικό Θέατρο Απόλλων-

Τηλ.ταμείου: 2610273613-www.dipethepatras.gr

Πρώτη παράσταση για όλη την οικογένεια την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου στις 11:00.

Ο Οδυσσεβάχ θα παίζεται καθημερινά για τα σχολεία της πόλης και της ευρύτερης περιοχής ενώ για όλη την οικογένεια τις Κυριακές του Δεκεμβρίου, 18 στις 11:00 & στις 25, 26, 27, 28 και 29 Δεκεμβρίου στις 17:00.

Τιμές εισιτηρίων: 5 ευρώ για τα παιδιά.

5 ευρώ: άνεργοι, αμέα, φοιτητικό- μαθητικό και  ομαδικό (άνω των 10 ατόμων)

8 ευρώ για τους ενήλικες.

"Για την Ελένη" στο Θέατρο Λιθογραφείον

Για την Ελένη σε σκηνοθεσία Μάνου Καρατζογιάννη

Με την Μαρία Κίτσου

Κυριακή 18 & Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου, 9:30 μμ

Μια μοναδική παράσταση του Μάνου καρατζογιάννη, που παρουσιάζει για πρώτη φορά στη σκηνή την τραγική ιστορία της μεγάλης Ελένης Παπαδάκη, στην κεντρική μας σκηνή Κυριακή 18 και Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου, 9:30 μμ 

Θύμα των Δεκεμβριανών, η Ηθοποιός Ελένη Παπαδάκη, επιστρέφει στο χώρο της για να αφηγηθεί το εμφύλιο κύτταρο του Θεάτρου, του τόπου της, του καιρού της.

Στον ομώνυμο ρόλο η συγκλονιστική Μαρία Κίτσου, που επιστρέφει στο Λιθογραφείον μετά την μοναδική της ερμηνεία στο Δεσποινίς Τζούλια, την Άνοιξη του ’16. Μαζί της, ο Σπύρος Κυριαζόπουλος.

Μετά την επιτυχημένη πρεμιέρα της, στο πλαίσιο της πλατφόρμας νέων δημιουργών «Θέμα Εμφύλιος» της Πειραματικής Σκηνής του Εθνικού Θεάτρου και τη θερμή υποδοχή που έλαβε από το θεατρόφιλο κοινό στον καινούργιο θεατρικό χώρο του Δημήτρη Λάλου Θέατρο TempusVerum-Εν Αθήναις, στο Γκάζι, όπου και συνεχίζεται έως τις 05 Ιανουαρίου, παρουσιάζεται ταυτόχρονα και στο Λιθογραφειον για 2 μόνο ημέρες Κυριακή 18 και Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου, στις 9:30 μμ.

«Για την Ελένη»

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Κείμενο / Σκηνοθεσία: Μάνος Καρατζογιάννης
Σκηνικό: Γιάννης Αρβανίτης
Κουστούμια: Βασιλική Σύρμα
Φωτισμοί: Κατερίνα Μαραγκουδάκη
Μουσική επιμέλεια: Γιώργος Πούλιος
Μουσική σύνθεση τραγουδιού: Άρης Βλάχος
Στίχοι: Μάνος Ελευθερίου
Φωτογραφίες: Κarol Jarek

Ερμηνεύουν: Μαρία Κίτσου (στο ρόλο της Ελένης) και Σπύρος Κυριαζόπουλος (στο ρόλο του βωβού εκτελεστή της).

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Κυριακή 18 Δεκεμβρίου και Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου στις 9:30 μμ

Εισιτήρια: 

Γενική είσοδος: 16 €, 
Μειωμένο: φοιτητικό, ΑΜΕΑ και ανέργων:12 €

Προπώληση:
Ταμείο Θεάτρου Λιθογραφείον (Μαιζώνος 172 & Τριών Ναυάρχων)

Αερόστατο στο Θέατρο Πάνθεον

“ ..από τα βάθη του μύθου, από στόμα σε στόμα, 
ταξίδεψε μέσα στον χρόνο. 
Γεμάτο με συναισθήματα και τη δύναμη της αγάπης, 
το παραμύθι των παραμυθιών 
ξαναζωντανεύει” 

Βασισμένο στη Λίμνη των Κύκνων 

Σας καλούμε όλους σε ένα ταξίδι στην πιο παραμυθένια ιστορία αγάπης, με τη μαγεία της μουσικής του Πιότρ Τσαϊκόφσκι. 

Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2016 
Θέατρο Πάνθεον, 18:30 
Είσοδος: 1 Γάλα Εβαπορέ

Ster Cinemas

Τέλος, για τους λάτρεις του κινηματογράφου προτείνουμε Ster Cinemas στη Veso Mare, όπου προβάλλονται ταινίες για όλες τις ηλικίες και όλα τα γούστα.

Για να δείτε ποιες ταινίες παίζονται, καθώς και το πρόγραμμα, πατήστε εδώ.