H Πατρινή Ηλιάννα Βαλσαμάκη έκανε και πάλι το θαύμα της!  

Μεταμόρφωσε σε Wonder Woman την πανελλήνια πρωταθλήτρια IFBB Bikini, Τάνια Αλεξανδρή, κάνοντας τους διαδικτυακούς της φίλους στα social media να τρίβουν τα μάτια τους με αυτό που έβλεπαν.

Η Πατρινή make up artist πήρε ένα γυμνασμένο και αψεγάδιαστο κορμί, όπως αυτό της πρωταθλήτριας body building και το ζωγράφισε αναδεικνύοντας το με τον καλύτερο τρόπο για να φτάσει στο αποτέλεσμα που ήθελε.

Το σώμα της Τάνιας Αλεξανδρή  πίσω από το μακιγιάζ, τα χρώματα και τις εμπνεύσεις της Ηλιάννας Βαλσαμάκη, είναι εντελώς γυμνό, χωρίς καμία κάλυψη. Η Ηλιάννα Βαλσαμάκη για να πετύχει την Wonder Woman εφάρμοσε την τέχνη του μακιγιάζ, με την μέθοδο του Face & Body Painting.


Όπως σημειώνει η Πατρινή καλλιτέχνης για το νέο της κατόρθωμα, χρειάστηκε πάνω από 10 ώρες ζωγραφική σε όλο το σώμα της αθλήτριας, για να φτάσει στο αποτέλεσμα που βλέπουμε. Δουλεύοντας με υπομονή και επιμονή, χωρίς ρούχα, με το air condition στο… 30!

«Νομίζω τελικά το πετύχαμε αυτό που θέλαμε!» αναφέρει σε χαρακτηριστική της ανάρτηση η Ηλιάννα Βαλσαμάκη. «Ευχαριστώ πολύ την αθλήτρια και φίλη μου, Τάνια Αλεξανδρή  FBB Bikini, για την υπομονή και την αντοχή τόσων ωρών για να είναι το μοντέλο μου. Σε ευχαριστώ πανέμορφό μου μοντέλο για την υπομονή σου».