Μετά από 11 χρόνια σχέσης και την απόκτηση των δίδυμων αγοριών τους η Σοφία Παυλίδου και ο Χρήστος Φερεντίνος αποφάσισαν να χωρίσουν προκαλώντας έκπληξη και απορία με τη΄ν απόφαση τους.

Η Σοφία Παυλίδου φιλοξενήθηκε στο «Όλα Ξεκόλλα» και ρωτήθηκε μεταξύ άλλων και για τον χωρισμό της από τον Χρήστο Φερεντίνο και ποια είναι η σχέση τους σήμερα!

Η ηθοποιός αποκάλυψε για τον παρουσιαστή και πρώην σύζυγο της τονίζοντας με πολλή αγάπη: «Είμαι σε πολύ καλή φάση κι εγώ και ο Χρήστος. Παραμένουμε οικογένεια γιατί οικογένεια δεν είναι μόνο αυτή που ζει κάτω από την ίδια στέγη. Δεν παραμένουμε αγαπημένοι για τα παιδιά, είμαστε αγαπημένοι επί της ουσίας. Εγώ τον αγαπάω πολύ αυτόν τον άνθρωπο, αισθάνομαι ότι είναι οικογένειά μου, απλά στην πορεία οι άνθρωποι αλλάζουν γιατί εξελίσσονται και δεν μπορείς να μην ακολουθήσεις αυτή την εξέλιξή σου. Ποτέ δεν αποκλείεις μια επανασύνδεση, το ότι μπορείς να πάρεις μια απόσταση από έναν άνθρωπο, δεν σημαίνει ότι φεύγει εντελώς από τη ζωή σου, μπορεί να ξανά υπάρξει στη ζωή σου»!

Δείτε το βίντεο:


Σοφία Παυλίδου: Μιλά πρώτη φορά για τον χωρισμό της από τον Χρήστο Φερεντίνο και αποκαλύπτει...