Σαν ''δώρο Θεού'' ήρθε στην οικογένεια του Γιάννη Μπακαλάρου και της Ιωάννας Χριστακοπούλου, η μικρή τους πριγκίπισσα, συμπληρώνοντας την οικογενειακή τους ευτυχία και γεμίζοντάς τους με περίσσια αγάπη.

Η μικρή νεράιδα πέρασε τους πρώτους μήνες τη ζωής της στον κόσμο μας και πλέον άρχισε να μεγαλώνει και να θέλει και το δικό της όνομα, όπως, άλλωστε, αρμόζει σε μία σωστή μικρή κυρία. Έτσι λοιπόν, το Σάββατο που μας πέρασε, σε ένα άκρως χριστουγεννιάτικο και γιορτινό κλίμα, στο Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου στο Προάστιο Αχαΐας, ο Γιάννης Μπακαλάρος και η Ιωάννα Χριστακοπούλου, βάπτισαν τη μικρή τους κόρη και τη γέμισαν με ευχές για μία ζωή γεμάτη χαρά και ευτυχία.

Και το όνομα αυτής... Θεοδώρα!


Η νονά της μικρής, Ζωή Μπεζεριάνου, μαζί με το όνομα έδωσε και όλη της την αγάπη στο ''πνευματικό της παιδί'', το οποίο και φρόντισε να ντύσει στα λευκά, κάνοντας τη νεοφώτιστη να μοιάζει με... ''χιονονιφάδα'' που ήρθε και έφερε χαρά στην οικογένειά της. 

Μετά το μυστήριο, του οποίου δε θα σας αποκαλύψουμε περισσότερες λεπτομέρειες, γιατί η Θεοδώρα δε θέλει να ξέρετε αν έκλαψε ή όχι (κάποια πράγματα είναι προσωπικά και μία κυρία τα κρατά για τον εαυτό της), ακολούθησε δεξίωση στο χειμερινό μεν, αλλά πάντα εξωτικό Tamtoom!

Μέσα στο πράσινο, ντυμένο με ζεστά χρώματα και χριστουγεννιάτικα στολίδια, με ''Αλεξανδρινά'', ταράνδους και ''Άγιους Βασίληδες'', με γλυκά, πλούσιο μπουφέ και άριστη εξυπηρέτηση, υποδέχτηκε όλους τους καλεσμένους της οικογενείας και τους ευχαρίστησε με τον πιο ποιοτικό τρόπο και σε γεύση και σε ατμόσφαιρα.

Να σας ζήσει η πριγκίπισσά σας και να είναι πάντα καλότυχη, ευτυχισμένη και πλημμυρισμένη από αγάπη!