Το βράδυ της περασμένης Τρίτης διοργανώθηκε στην Πάτρα, avant premiere της νέας ταινίας "Τέλειοι Ξένοι", παρουσία του Θοδωρή Αθερίδη και της Σμαράγδας Καρύδη.

Οι δύο ταλαντούχοι ηθοποιοί βρέθηκαν στα Ster Cinemas στη Veso Mare κι αφού μας καλωσόρισαν σε αυτό το κινηματογραφικό event, παρακολούθησαν μαζί μας την ταινία.

Η ιστορία αφορά ένα μπαράζ αποκαλύψεων μεταξύ επτά φίλων, οι οποίοι αποφασίζουν να παίξουν ένα επικίνδυνο παιχνίδι: να μοιραστούν μεταξύ τους όλες τις κλήσεις και τα μηνύματα που έρχονται στα κινητά τους… Θα μπορέσουν να ζήσουν με τα συγκλονιστικά, πιπεράτα μυστικά που αποκαλύπτονται;

Οι ήρωες αρχίζουν να τσακώνονται, να χάνουν την εμπιστοσύνη τους ο ένας στον άλλον μέχρι που έρχεται η μεγαλύτερη ανατροπή, στο τέλος της ταινίας. Ποια είναι αυτή; Μπορείτε να την ανακαλύψετε από την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου, όπου η ταινία βγαίνει στις ελληνικές αίθουσες.

Οι θεατές της πρεμιέρας του «Τέλειοι Ξένοι» στην Πάτρα, αντέδρασαν με παρόμοιο τρόπο, θα το καταλαβαίνατε από τα γέλια και τα επιφωνήματα κατά τη διάρκεια της προβολής. 

Αφού ολοκληρώθηκε η ταινία, ακολούθησε συνέντευξη τύπου, κατά την οποία οι ηθοποιοί προσιτοί και με χιούμορ, συνομίλησαν με το κοινό και τους δημοσιογράφους που είχαν γεμίσει την αίθουσα.


Ο Θοδωρής Αθερίδης ξεκίνησε λέγοντας: "Μετά χαράς διαπιστώνω ότι οι αντιδράσεις πανελλαδικώς είναι οι ίδιες, δεν εννοώ μονάχα στο τέλος, εννοώ κατά τη διάρκεια της ταινίας, το πως αντιδράει ο κόσμος στα όσα συμβαίνουν είναι πανομοιότυπο, που αυτό σημαίνει ότι κάτι έχει γίνει σωστά με την ταινία".

Ο ταλαντούχος ηθοποιός αποκάλυψε πως όταν ο Κώστας Λαμπρόπουλος του πρότεινε να διασκευάσει την ιταλική ταινία «Perfetti Sconosciuti» στην οποία βασίζεται, η αρχική του γνώμη ήταν αρνητική.

"Όταν με κάλεσε να δω τη ταινία, πήγα επειδή ήταν φίλος, για να μην του χαλάσω το χατίρι, πήγαινα για να του πω όχι, την ώρα όμως που έβλεπα την ταινία, ζήλεψα τόσο πολύ. Σας έχει συμβεί να νιώσετε φθόνο για μια ιστορία που δεν είχατε σκεφτεί; Αυτό είναι και η αρχή και το νόημα της δημιουργίας, δηλαδή να παρουσιάζεις καλλιτεχνικά κάτι που το ζει όλος ο κόσμος και δεν το σκέφτηκε κανείς. Αυτόν τον φθόνο ένιωσα κι εγώ".


Θοδωρής Αθερίδης και Σμαράγδα Καρύδη στα Ster Cinemas Πάτρας - Συνέντευξη τύπου - Part 1

Στην συνέχεια πρόσθεσε: "Αυτό που μου άρεσε περισσότερο στο σενάριο, είναι ότι παρότι εμφανίζεται με την μορφή της ιλαροτραγωδίας, δηλαδή γελάς και παγώνεις, γελάς και παγώνεις και ενώ δομικά αναπτύσσεται σαν περιπέτεια, δηλαδή ο θεατής, τα συναισθήματα που διαδέχονται το ένα το άλλο, είναι σαν να βλέπει το "Πολύ σκληρός για να πεθάνεις", δεν παύει όλο αυτό το πράγμα στο σύνολό του να είναι σάτιρα, είναι η πεμπτουσία της κοινωνικής σάτιρας και μάλιστα το πετυχημένο του πράγματος είναι ότι αφορά όσους έχουν κινητό και μικρούς και μεγάλους".

Όσο για το αν η ιστορία της ταινίας θα μπορούσε να μεταφερθεί στο θεατρικό σανίδι οι δύο ηθοποιοί απάντησαν θετικά.

Τέλος, ο Θοδωρής Αθερίδης τόνισε ότι "οι Ιταλοί είδαν την ταινία και μας είπαν ότι τους κερδίσαμε".


Επειδή, όμως, εμάς δεν μας έφτασε η συνέντευξη τύπου, "τσακώσαμε" τους δύο ηθοποιούς πριν φύγουν από την αίθουσα, οι οποίοι μίλησαν αποκλειστικά στην κάμερα του patrasevents.gr για την ταινία.

Άραγε πόσο χρόνο χρειάστηκαν οι συντελεστές της παραγωγής για να την ολοκληρώσουν και τι απαντούν οι δύο πρωταγωνιστές στην ερώτηση "Γιατί να έρθει κάποιος να την δει";


Σμαράγδα Καρύδη στα Ster Cinemas Πάτρας


Θοδωρής Αθερίδης στα Ster Cinemas Πάτρας