Και ποιος δεν ξέρει τα Playmobil και ποιος δεν έχει παίξει μαζί τους -όχι μόνο παιδιά, αλλά και μεγάλοι. Με ιστορία που μετρά πάνω από 40 χρόνια παρουσίας στην αγορά, καταλαβαίνετε ότι αυτά τα χαριτωμένα παιχνίδια έχουν μεγαλώσει αρκετές γενιές ανθρώπων!

Έχουν χαρακτηριστικά ανθρώπων, τα συναντάμε σε όλες τις version (αγρότες, αστυνόμοι, γιατροί κτλ) και τα λατρεύουμε για εκείνη την ξεχωριστή κίνηση των χεριών τους.

Όπου και αν τα βρούμε δε γίνεται να μην κάτσουμε να παίξουμε μαζί τους ή να μη χαζέψουμε τις λεπτομέρειες και τα νέα σχέδια. Είναι το ιδανικό δώρο για τα Χριστούγεννα και σίγουρα τα πιτσιρίκια, όλων των ηλικιών θα τα λατρέψουν!


Εμείς κάναμε την έρευνά μας και βρήκαμε το μαγαζί όπου κατοικούν εκατοντάδες Playmobil! Δε θα χρειαστεί να πάτε μακριά, μέχρι την οδό Κανακάρη 185. Κάτι σας θυμίζει ε; Βέβαια... Τα Playmobil περιπλανήθηκαν πολύ, αλλά στο τέλος βρήκαν το ''σπίτι'' τους, βρήκαν το Μπιζζζ toys!

Εκεί θα τα δείτε να στέκουν καρτερικά, περήφανα και χαμογελαστά, περιμένοντας τη νέα τους ''οικογένεια'', δηλαδή, εσάς που θα τα πάρετε στο σπίτι σας και θα παίζετε μαζί τους όλη την ώρα (εντάξει να αφήνετε και λίγο τα παιδιά σας, καλό κάνει, εσείς ασχοληθείτε μαζί τους όταν θα πάνε για ύπνο). Χαρίζοντας ένα παιχνίδι Playmobil, δεν κάνετε απλώς ένα δώρο που μετά από λίγο οι μικροί μας φίλοι θα το βαρεθούν, κάνετε ένα δώρο που θα εξάψει τη φαντασία τους, καθώς, παίζοντας μαζί τους, θα μπορούν να δημιουργήσουν όμορφες ιστορίες και με αυτό τον τρόπο δε θα το αφήσουν ποτέ στην άκρη γιατί πάντα θα έχουν κάτι καινούριο να ''πλάσουν''.


Θα εκπλαγείτε από τη μεγάλη ποικιλία που θα συναντήσετε στο Μπιζζζ toys και δε θα ξέρετε ποιο να πρωτοεπιλέξετε!

Το κάστρο των δράκων; Τη φάρμα; Το χριστουγεννιάτικο δωμάτιο; Το κάστρο των ιπποτών; Πριγκίπισσες; Αστυνόμους; Και η λίστα δεν έχει τέλος! Ένα είναι μόνο το σίγουρο, όποια επιλογή και αν κάνετε, θα χαρίσετε χαμόγελα στους μικρούς σας μπόμπιρες και θα σας ευγνωμονούν αργότερα που τελικά, δεν τους πήρατε άλλο ένα ηλεκτρονικό παιχνίδι, αλλά ένα παιχνίδι απτό και διαχρονικό!

Άγιε Βασίλη φέτος τα Χριστούγεννα ξέρεις!!!

Α! και... Άγιε Βασίλη, αν έχεις πολλές υποχρεώσεις και δεν προλαβαίνεις να πεταχτείς μέχρι το Μπιζζζ toys, μπορείς να επισκεφθείς το ηλεκτρονικό τους κατάστημα http://www.mpiztoys.gr/v1/