Θέλεις ένα μέρος που να μπορείς να ζήσεις τις πιο τρελές καταστάσεις; Να βάλεις μία φωτιά βρε παιδάκι μου και να μοιάζει φυσιολογικό; Τότε σίγουρα θέλεις Αβαντάζ!

Τέτοιο after-άδικο δεν υπάρχει σε καμία άλλη πόλη!

Με το που θα μπεις στο ''ναό'' της διασκέδασης, θα ξεχάσεις ακόμη και το... όνομά σου. Δε θα σε νοιάζει τίποτα, μόνο το να περάσεις καλά, να χορέψεις -only greek-, να τραγουδήσεις -only greek- και μόλις το τουμπερλέκι δώσει το σύνθημα, να απογειωθείς!


Πέτα από πάνω σου ταμπού και ντροπές, ήρθες να διασκεδάσεις και όχι να σκέφτεσαι ''τι θα πει ο κόσμος'' αν σε δει να χορεύεις στη μπάρα. Εξάλλου στο Αβαντάζ, αυτή είναι η φυσική εξέλιξη της βραδιάς.

Μας αρέσει πως να το κάνουμε... Ξέρουμε ότι θα περάσουμε καλά, θα διασκεδάσουμε και δε θα βλέπουμε την ώρα να ξαναπάμε. Εκεί δε χωράνε οι ''ξενέρωτοι'' και οι ''καθώς πρέπει'', μπήκες στο Αβαντάζ... θα χορέψεις, αν θέλεις απλώς να κρατάς το ποτό σου και να περιμένεις να περάσει η ώρα να πας για ύπνο, τότε, να φύγεις... να πας αλλού.

Θα πιεις ένα-δύο ποτάκια παραπάνω και θα έρθεις στο τσακίρ κέφι, μετά, όλα τα υπόλοιπα θα έρθουν από μόνα τους. Ρώτα όποιον θες να δεις τι θα σου πει!