Την εκτίμηση ότι ο Αλέξης Τσίπρας σκέφτεται την προσφυγή στις κάλπες και για αυτό έκανε τις εξαγγελίες την Πέμπτη, εξέφρασε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

«Πιστεύω ότι ο Τσίπρας έχει στο μυαλό του τις εκλογές και για αυτό το λόγο έδωσε αυτόν το ''μποναμά'' στους συνταξιούχους», δήλωσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ στο «Ε».

Ακόμη, ο κ. Γεωργιάδης τόνισε ότι ο Γιώργος Χουλιαράκης ομολόγησε την Παρασκευή στη Βουλή ότι το ΔΝΤ ζητά νέα μέτρα ύψους 4,5 δισ. ευρώ το 2019. «Δυστυχώς η ελληνική Βουλή θα πρέπει να τα ψηφίσει αυτά τα μέτρα. Αν συμβεί κάτι και ψηφιστούν τα μέτρα,ο κόσμος θα μπει σε μεγάλη πίεση», πρόσθεσε.

«Η κυβέρνηση του Τσίπρα πρέπει να κάνει μεταρρυθμίσεις, αλλά δεν τις κάνει γιατί δεν ξέρει από οικονομία και αυτό είναι επικίνδυνο. Δεν ξέρει τι κάνει ο Τσίπρας», τόνισε ακόμη.

Ο κ. Γεωργιάδης αναφέρθηκε και στις τουρκικές προκλήσεις, σχολιάζοντας «δεν τσιμπάμε. Η Τουρκία έχει πολλά εσωτερικά προβλήματα για αυτό κάνει τις προκλήσεις. Η χώρα μας πρέπει να είναι ψύχραιμη και να παρακολουθεί τις εξελίξεις».