Η αγαπημένη ΓΙΑΦΚΑ μας χάρισε ένα μοναδικό live με το θρυλικό συγκρότημα "The Godfathers" που έφθασε από την Βρετανία, στο πλαίσιο του BR3AKWAVE FESTIVAL!

Όταν μιλάμε για τους "Godfathers", αναφερόμαστε στον Peter Coyne (φωνή), στον Christopher Coyne (μπάσο & φωνή), στον Steve Crittal (κιθάρα & φωνή) και στον Tim James (ντραμς & φωνή) που απογείωσαν το βράδυ της Τετάρτης, την ΓΙΑΦΚΑ και μας παρέσυραν σε rock'n'roll ρυθμούς!


Το "μαφιόζικο" image, οι ωμοί στίχοι και το "αιχμηρό" κιθαριστικό rock'n'roll της μπάντας αποτέλεσαν μοναδικό όπλο για να διασκεδάσουν με την ψυχή τους οι Πατρινοί και όχι μόνο! Δεν γίνεται να μην προσέξεις τις ιδιαίτερες φωνές γεμάτες χρώμα και βάθος. Είναι ειδικοί του είδους και με ταλέντο στη μουσική που το αντιλαμβάνεσαι από την αρχή!

Πρόκειται για ένα συγκρότημα που μετρά χρόνια εμπειρίας στο χώρο και γνωρίζει καλά πως να χαρίζει όμορφες μουσικές στιγμές και αναμνήσεις!Πλήθος κόσμου βρέθηκε στο γνωστό στέκι της Κανάρη, τραγούδησε, χόρεψε, γέλασε και γενικά πέρασε ΤΕΛΕΙΑ! Μα δεν είχε κι άλλη επιλογή γιατί οι "Godfathers" ήρθαν αποφασισμένοι και προετοιμασμένοι για αυτό τον σκοπό!

Τη συναυλία άνοιξαν οι Blue Veil και μας έβαλαν αμέσως στο κλίμα.

Ήταν από τα ωραιότερα  live της χρόνιας με ευθύνη της Break Event (Bίβιαν Μοθωναίου-Γεωργακάκη, Μάνος Γεωργακάκης) και ελπίζουμε να επαναληφθεί το συντομότερο!

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες: