Η πολυαναμενόμενη ταινία του Θοδωρή Αθερίδη "Τέλειοι Ξένοι", στην οποία πρωταγωνιστεί και ο ίδιος, αναμένεται να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου από την ODEON.

Δύο μέρες πριν, την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου στις 20:00 το βράδυ, διοργανώνεται στην Πάτρα, avant premiere της ταινίας, παρουσία του Θοδωρή Αθερίδη και της Σμαράγδας Καρύδη.

Συγκεκριμένα, οι δύο ταλαντούχοι ηθοποιοί θα βρεθούν στα Ster Cinemas στη Veso Mare όπου θα γίνει η προβολή της ταινίας, ενώ μετά θα ακολουθήσει συνέντευξη τύπου, κατά την οποία θα συνομιλήσουν με το κοινό και θα απαντήσουν σε τυχόν ερωτήσεις.


Υπόθεση:

Πόσο καλά γνωρίζεις τους φίλους σου; Μην βιαστείς να απαντήσεις! Μια από τις μεγαλύτερες εισπρακτικές επιτυχίες της Ιταλίας διασκευάζεται από τον Θοδωρή Αθερίδη και έρχεται στους ελληνικούς κινηματογράφους με ένα διαλεχτό και λαμπερό καστ ηθοποιών. Η ταινια βάζει… φωτιές σε ερωτικές και φιλικές σχέσεις, κάνοντας μια πολύ απλή, εύστοχη αλλά και φοβερά επίκαιρη ερώτηση: θα άφηνες τον σύντροφό σου και τους πιο κοντινούς σου ανθρώπους να ακούσουν τις κλήσεις που δέχεσαι στο κινητό σου; Να διαβάσουν τα μηνύματα που λαμβάνεις και στέλνεις; Να δουν τις αποθηκευμένες φωτογραφίες; Και τι θα μάθαιναν για σένα, αν το έκαναν; Οι πρωταγωνιστές της ταινίας ξεκινούν ένα τέτοιο παιχνίδι, μόνο που δεν είναι καθόλου έτοιμοι για αυτό που έρχεται… Θα μπορέσουν να ζήσουν με τα συγκλονιστικά, πιπεράτα μυστικά που αποκαλύπτονται;Με τα πάνω από 200 εκατομμύρια δολάρια που συγκέντρωσε στο παγκόσμιο box office η πρώτη περιπέτεια με ήρωα τον Τζακ Ρίτσερ ήταν δεδομένο πως ο Τομ Κρουζ θα πρωταγωνιστούσε (συμμετέχοντας και πάλι και στην παραγωγή) στην επόμενη ταινία, στον ομώνυμο ρόλο.

Σκηνοθεσία: Θοδωρής Αθερίδης

Πρωταγωνιστούν: Θοδωρής Αθερίδης, Σμαράγδα Καρύδη, Άλκις Κούρκουλος, Μαρία Ναυπλιώτου, Μάκης Παπαδημητρίου, Γιάννος Περλέγκας, Ευαγγελία Συριοπούλου

Κατηγορία: Κοινωνική


Τέλειοι Ξένοι - Teaser Trailer