H Art yet Fun σας προσκαλεί στην Χριστουγεννιάτικη ολοήμερη γιορτή χειροτεχνών την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου (10:00 π.μ έως 10:00 μ.μ.) στο χώρο του Dansarte, (Καρόλου 1 και Όθωνος Αμαλίας- β' όροφος).

Στην καθιερωμένη εποχιακή έκθεση χειροποίητων ειδών θα βρείτε ιδιαίτερα Χριστουγεννιάτικα δώρα για εσάς και τους αγαπημένους σας: διακοσμητικά, κούκλες, ξύλινες κατασκευές, φωτιστικά, καδράκια, μαξιλάρια, κοσμήματα, τσάντες, στολίδια, γούρια, πλεκτά, φυσικά καλλυντικά, καραμέλες, γλυκά, λικέρ και πολλά άλλα χειροποίητα είδη αλλά και βιβλία.

Ειδική παρουσία στο χώρο του μπαζάρ θα έχουν τα πιστοποιημένα, βιολογικά εδώδιμα: γλυκά του κουταλιού, μαρμελάδες, αρωματικά βότανα , μέλι, ζυμαρικά ,τρούφες, κρασιά, για το γιορτινό σας τραπέζι. Γεμίζουμε το χώρο αρώματα και γεύσεις ενώ μαθαίνουμε τα οφέλη του πιστοποιημένου βιολογικού προϊόντος.

Σε ένα ευχάριστο γιορτινό περιβάλλον φιλοξενούμε παράλληλα και ενδιαφέρουσες δράσεις για μικρούς και μεγάλους.

11.00 π.μ // "Ωρα για παραμύθι" Καλλιεργούμε την φαντασία των παιδιών με εικόνες, ταξιδεύοντας με την αφήγηση ενός παραμυθιού, σε συνεργασία με το βιβλιοπωλείο ΜΕΙΛΙΧΟΣ (Νοταρά 122). Για παιδιά κάθε ηλικίας! Είσοδος ελεύθερη

12.30 μ.μ // "Φτιάχνουμε το δικό μας Αγιο Βασίλη". Δημιουργούμε κάτι ξεχωριστό με την εικαστικό Αρίστη Μπελαβγένη, στο εργαστήριο κατασκευών για παιδιά 5 ετών και άνω.
Κόστος συμμετοχής: 2,5 ευρώ (κατόπιν δήλωσης συμμετοχής στο τηλ 6987183472) 

16.00 // "Ελάτε να παίξουμε". Διαδραστική αφήγηση του παραμυθιού "Λούλα Στρουμπουλούλα", του Ευγένιου Τριβιζά μέσα απο θεατρικό παιχνίδι, μουσική και εκπλήξεις. Επιμέλεια- παρουσίαση : Ανδριάνα Αγγελοπούλου μουσικός, Νικολέττα Κοτσινοπούλου ηθοποιός. Για παιδιά 5 ετών και άνω. Κόστος συμμετοχής: 3 ευρώ (δύο αδερφάκια 5 ευρώ) κατόπιν δήλωσης συμμετοχής στο τηλ 6982 331136.

17.30 // "Μαθαίνουμε Ελληνικά Χριστουγεννιάτικα έθιμα" Το Χριστόψωμο, ο τρόπος παρασκευής και ο συμβολισμός του στολισμού του. Ο Σύλλογος Παραδοσιακής Χειροτεχνίας "Κόβω-Ράβω-Δημιουργώ", μοιράζεται την αγάπη του για το παραδοσιακό και το χειροποίητο και μας μεταφέρει πολύτιμες γνώσεις.
Είσοδος ελεύθερη.

19.00 // "Διακοσμητικές προτάσεις απο το Restauro". Η Άμπη Παναγιωτοπούλου, εκπρόσωπος της Annie Sloan στη Πάτρα μας παρουσιάζει τη διακοσμητική τεχνική επιχρύσωσης με φύλλα χρυσού και τα βασικά βήματα μεταμόρφωσης ενός παλιού επίπλου με τη μέθοδο της Annie Sloan. Δύο διαφορετικές παρουσιάσεις:(19.00-19.30) και (20.00-20.30)
Είσοδος ελεύθερη.



Συμμετέχουν οι δημιουργοί: 

Τουντοπούλου Σοφία (κόσμημα)
Cocoprincess Handmade (τσάντες χειροποίητες)
Καραμελόκοσμος (καραμέλες)
Ζουζουνοπλεξίματα (πλεκτές δημιουργίες)
Bibelo (Κατασκευές- κόσμημα)
Μαντώ (Είδη δώρων και αξεσουάρ)
Ste. Ma (κόσμημα)
Hobby Αλίκη Διονυσοπούλου- Κυριαζή (κόσμημα-διακοσμητικά)
Handmade by Aristi (υφασμάτινες κούκλες-γούρια)
Κώστας Πλατής "Only Natural" (λικερ-φυσικά καλλυντικά)
Αγάπης Όνειρα (γούρια- χειροποίητα δώρα)
Πέρλα και Κορδέλα ΜαριΖέτα (χειροποίητες δημιουργίες)
Γλυκολιχουδιές Νίκης (σπιτικά γλυκά)
Vento Evento (διακοσμητικά)
Καλαμά Έλενα (κόσμημα ασήμι)
Handmade for you (κατασκευές θαλασσόξυλα)
Αγγελική Γεωργίου (καδράκια-φωτιστικά-γούρια)
Little z & Colouritmania (ποδιές, πετσέτες,ταμπελάκια για το παιδικό δωμάτιο)
Gorgie Design Studio (ξύλινα διακοσμητικά)
Βιβλιοπωλείο Μείλιχος (βιβλία)
Stella's Soap Creations (σαπούνι- διακοσμητικά είδη)
MKtouch (κόσμημα)

και επιπλέον ιδιαίτερες συμμετοχές που θα ανακοινωθούν.

Την έκθεση συνοδεύει όπως πάντα επιλεγμένη μουσική, αυτή τη φορά μέσα στο γιορτινό και παιχνιδιάρικο πνεύμα των ημερών ενώ προσφέρονται καφές, χυμοί, γλυκά και μικροεδέσματα για όλους τους επισκέπτες της εκδήλωσης απο τους χορηγούς μας, στον all day open μπουφέ μας.

Η είσοδος είναι φυσικά ελεύθερη. Σας περιμένουμε!

Χορηγοί επικοινωνίας:
happyweek.gr
tetartopress.gr
Wave FM 97,4