Λαμπρά και γιορτινά, με χριστουγεννιάτικη διάθεση θα είναι τα εγκαίνια του χριστουγεννιάτικου χωριού που θα στηθεί στην πλατεία Γεωργίου, τις επόμενες μέρες.

Τα εγκαίνια του χριστουγεννιάτικου χωριού θα γίνουν το Σάββατο στις 10 Δεκεμβρίου και σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχει το patrasevents.gr θα συνοδευτούν από μουσική, χορό και τραγούδι. Συγκεκριμένα στην εκδήλωση των εγκαινίων που θα ξεκινήσει στις 19:30 το απόγευμα στην σκηνή θα ανέβουν οι  MadHouse, με όλη την μπάντα που απαρτίζει το Πατρινό συγκρότημα.

Ο Αβραάμ Καρτής, ο Πλούταρχος Γαϊτανάρος και ο Χρήστος Χριστόπουλος που αποτελούν τα βασικά μέλη του Πατρινού ποπ συγκροτήματος, που τους τελευταίους μήνες είναι σε συνεχόμενη άνοδο, θα κρατήσουν συντροφιά στο κοινό που θα παρευρεθεί στην πλατεία Γεωργίου για να δει από κοντά αυτά που θα έχει ετοιμάσει ο Δήμος.

Μαζί με τους MadHouse, θα είναι ο Πάνος Θωίδης στα drums, ο Φάνης Μπάδας στην κιθάρα και ο Τεό Καραλής στο μπάσο. Με τα τραγούδια και την μουσική τους, που θα έχουν και ένα χριστουγεννιάτικο χρώμα από το ελληνικό, αλλά και το ξένο ρεπερτόριο, τα μέλη του συγκροτήματος θα ανεβάσουν την διάθεση του κοινού.

Άλλωστε, πριν από τους MadHouse, θα παίξει η μπάντα του Δήμου, δίνοντας μία χριστουγεννιάτικη διάθεση στην πλατεία Γεωργίου, ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσει η φωταγώγηση των σπιτιών του χριστουγεννιάτικου χωριού που θα έχει στηθεί, αλλά και του πελώριου δέντρου – έλατου που θα έχει τοποθετηθεί.

Οι εργασίες για την τοποθέτηση των ξύλινων σπιτιών του χριστουγεννιάτικου χωριού, αλλά και του δέντρου θα ξεκινήσουν από την Πέμπτη και μετά. Η διακόσμηση του χωριού και της πλατείας θα περιλαμβάνει αρκετές εκπλήξεις που αναμένεται να προκαλέσουν αίσθηση και να εντυπωσιάσουν τους Πατρινούς. 

Να σημειωθεί ότι την εκδήλωση των εγκαινίων θα παρουσιάσει η δημοσιογράφος, Κωνσταντίνα Τσίχλα.