Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Παραλίας, διοργανώνει για 7η συνεχή χρονιά, Χριστουγεννιάτικο παζάρι το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου, στις 5.00 το απόγευμα στο χώρο του σχολείου, με χειροποίητες δημιουργίες, δώρα και γλυκά. 

 Για την διοργάνωση του παζαριού οι μαμάδες των μικρών μαθητών, για έναν ολόκληρο μήνα εργάστηκαν προκειμένου να δημιουργήσουν χειροποίητα είδη όπως στολίδια, στεφάνια, ημερολόγια, μαρμελάδες, γλυκίσματα και πολλά άλλα. 

Το καθιερωμένο παζάρι του Συλλόγου Γονέων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Παραλίας, διοργανώνεται κάθε χρόνο με σκοπό τα έσοδα να προσφέρονται για τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των παιδιών μέσα στο σχολικό χώρο. 

Το παζάρι έχει θεσμός πλέον και το στηρίζει όλη η περιοχή, μιας και ο Σύλλογος εκτός από παζάρι κάθε χρόνο πραγματοποιεί και μια πολύ ωραία γιορτή για τα παιδιά. 

Για φέτος, στο προαύλιο του σχολείου θα στηθεί το Ζαχαρόδεντρο, ένα τεράστιο έλατο στολισμένο με ζαχαρωτά, όπου το ξωτικό των Χριστουγέννων η «Ζαχαρούλα» μαζί με τα  παιδιά θα προσπαθήσουν να ζωντανέψουν τον παγωμένο «Ζαχαρία», να σπάσουν τις πινιάτες των ευχών, να πουν τα κάλαντα κ.α. 

Παράλληλα το τμήμα Μοντέρνου χορού του Συλλόγου Γονέων, θα παρουσιάσει χορογραφίες με τις Χιονούλες που θα μας μαγέψουν με τα ραβδάκια τους ενώ οι Αι Βασιλήνες θα χορέψουν επάνω στα σύννεφα. 

Πολλές εκπλήξεις θα  περιμένουν ακόμα τους μικρούς μας φίλους όπως Face Painting από το εργαστήριο Ελευθέρων Σπουδών Carriera και κατασκευή στολιδιών από πυλό με τη βοήθεια του Αγγειοπλάστη κ. Γιώργου Χατζηγιάννη.

Την ημέρα του bazaar στο χώρο του σχολείου θα υπάρχει  κουμπαράς για την οικονομική ενίσχυση του Συλλόγου «ΦΛΟΓΑ»