Γάμος: Η ένωση δύο ανθρώπων, οι οποίοι αποφάσισαν να χαράξουν κοινή πορεία στη ζωή και να ανταλλάξουν όρκους αιώνιας πίστης και αφοσίωσης.

Ωραία όλα αυτά, αλλά ας έρθουμε τώρα στο... ρεζουμέ. Ο γάμος είναι μία τελετή, μία γιορτή που γίνεται αποκλειστικά και μόνο για τις γυναίκες. Δικαιολογημένα, αν σκεφτεί κανείς ότι όλα τα φώτα και τα βλέμματα εκείνη την ημέρα είναι στραμμένα στη νύφη. Δικαιολογημένα και εκείνη με τη σειρά της να θέλει να μοιάζει με πριγκίπισσα του παραμυθιού, του δικού της παραμυθιού.

Και ποιό είναι εκείνο το στοιχείο που θα κάνει τη νύφη να μοιάζει με πριγκίπισσα; Φυσικά το νυφικό! Όλες θέλουν το καλύτερο, το ξεχωριστό, το ένα και μοναδικό. Σε αυτό το σημείο είναι που κάνει την εμφάνισή του το Atelier Memi!


Σας θυμίζει κάτι; Και βέβαια, είναι εκείνο το μαγαζί που πριν από λίγες μέρες ζωντάνεψε τη βιτρίνα του και μας έκανε να μιλάμε γι'αυτό!

Ποιά είναι όμως εκείνη η γυναίκα που καταφέρνει να οπτικοποιήσει το όνειρο κάθε νύφης;

H Μέμη Κάκκου, έπειτα από σπουδές στο σχέδιο μόδας και πολύχρονη εμπειρία σε οίκους νυφικών στην Πάτρα και στην Αθήνα, έχει δημιουργήσει εδώ και 19 χρόνια το δικό της ατελιέ για να σχεδιάζει και να ράβει νυφικά φορέματα. Είναι εκείνη που θα γίνει φίλη με την κάθε υποψήφια νύφη, θα ακούσει τη γνώμη της, θα επεξεργαστεί τη θέλησή της, θα πάρει, πρώτα το μολύβι, μετά ύφασμα, πέτρες και πολύτιμους λίθους και θα φτιάξει το πιο παραμυθένιο φόρεμα για την πιο ξεχωριστή στιγμή στη ζωή κάθε γυναίκας.

Στο χώρο της, στο Atelier Memi, μπορείτε να βρείτε επίσης υπέροχες δημιουργίες από τις συλλογές του οίκου CosmoBella, οι οποίες υπόκεινται σε μια δεύτερη επεξεργασία από την ίδια με κεντημένες πρoσθήκες από svarofski, πέρλες και άλλα στολίδια ανάλογα την αισθητική σας και την προσωπικότητά σας. Επιπλέον, δημιουργεί μοναδικά χειροποίητα νυφικά αξεσουάρ που θα ταιριάξετε απόλυτα με το νυφικό σας.


Αν την επισκεφθείτε σίγουρα θα βρείτε αυτό που ψάχνετε, αν όχι, σίγουρα θα το σχεδιάσετε μαζί της βήμα-βήμα και με την πολύτιμη βοήθεια των συνεργατών της, θα γίνετε η πριγκίπισσα που πάντα ονειρευόσασταν, θα λάμπετε μέσα στην υπέροχη δημιουργία σας και θα μοιάζετε με οπτασία που πάει να συναντήσει τον πρίγκηπά της.

Στο Atelier Memi θα μείνετε απόλυτα ικανοποιημένες από τον επαγγελματισμό, την ποιότητα των υλικών, την πληθώρα των σχεδίων και φυσικά, από το αποτέλεσμα!

Αν είστε έτοιμες να κάνετε το μεγάλο βήμα θα τη βρείτε: Κανακαρη 261 και στο τηλέφωνο: 261 032 1128.

Κάνετε την πρόβα σας στο Atelier Memi και είστε έτοιμες για την πρεμιέρα της ζωής σας!