Βρίσκεται στο hot spot της πόλης, στη Veso Mare, έχει θέα το απέραντο γαλάζιο της θάλασσας, το ατμοσφαιρικό του περιβάλλον σε εμπνέει όλες τις ώρες της μέρας και πλέον έχει γίνει το αγαπημένο στέκι πολλών Πατρινών. Δεν είναι γρίφος, δεν είναι κάτι καινούριο, είναι το Teatro και είναι το πιο artistic cafe bar της πόλης!

Το αγαπάμε όλες τις ώρες, από το πρωί μέχρι το βράδυ, αλλά η αλήθεια είναι ότι του έχουμε μία παραπάνω αδυναμία τα απογεύματα, εκείνη την ώρα που ήλιος αποφασίζει να κάνει τη ''βουτιά'' του στη θάλασσα δίνοντας τη θέση του στη σελήνη. Αυτή την ώρα το Teatro είναι μαγεία! Από τη βεράντα του μπορείς να απολαύσεις την υπέροχη αυτή στιγμή, χωρίς να παρεμβάλλονται εμπόδια στον ορίζοντα, ενώ παράλληλα πίνεις τον πιο αρωματικό καφέ της πόλης ή γεύεσαι το αγαπημένο σου ρόφημα, πάντα με την υπογραφή των έμπειρων baristi του Teatro.


Επειδή όμως, ένα τέτοιο ειδυλλιακό στιγμιότυπο πρέπει να έχει και την ανάλογη μουσική υπόκρουση σε αυτό το μαγαζί θα chill-άρετε με μουσικές που θα σας βοηθήσουν να χαλαρώσετε και να δείτε τα πράγματα λίγο πιο... ''ζεν''. Ενώ ταυτόχρονα, η ψυχολογία σας θα καλμάρει από τα ζεστά χρώματα που ντύνουν το Teatro και τη θεατράλε του διακόσμηση, που το κάνουν να μοιάζει με cafe που το έσκασε από κάποιο βιβλίο του Ernest Hemingway!

Η μαγεία όμως του Teatro δε σταματά εκεί. Το απόγευμα δίνει τη θέση του στη νύχτα και εμείς ταξιδεύουμε σε ρυθμούς funky jazz, soul, pop rock music, oldies... Πίνουμε το ποτό μας και απολαμβάνουμε τα υπέροχα live που διοργανώνει κάθε φορά το Teatro, τα οποία όχι απλώς μας αρέσουν, αλλά τα έχουμε αγαπήσει!

Είναι το απάγκιο μας μέσα στη ζούγκλα της καθημερινότητας, είναι η γωνιά που μας χαρίσει ηρεμία και μας γεμίζει τις μπαταρίες... Είναι το Teatro!