Το 1ο ''The Diamond Events Wedding Show'' ήρθε, έγινε και έφυγε, αφήνοντάς μας τις καλύτερες εντυπώσεις!

Φώτα, νυφικές δημιουργίες, λαμπερές παρουσίες, κόσμος, soft drinks και φωτογραφίες (πολλές φωτογραφίες), είναι το κλίμα που κυριαρχεί στο χώρο διεξαγωγής του show, ή αλλιώς αυτό που λέμε ''frontstage'', ''backstage'' όμως; Εσείς ξέρετε τί γίνεται; Δεν έχετε την απορία ''τί κάνουν τα μοντέλα πριν περπατήσουν στην πασαρέλα;'', πώς προετοιμάζονται, έχουν άγχος;

Εμείς τα καταφέραμε και τρυπώσαμε στα παρασκήνια και σας μεταφέρουμε το κλίμα, ώστε να σας λυθούν ορισμένες απορίες!


Όλοι προετοιμάζονται πυρετωδώς, μακιγιέρ και κομμωτές δεν προλαβαίνουν να βάφουν και να χτενίζουν, ρούχα βρίσκονται παντού στο χώρο, ο οποίος μοιάζει με πραγματικό επίγειο Παράδεισο, χάρη στις όμορφες παρουσίες που τον κατακλύζουν και χάρη στην ευγενή χορηγία της ''Euroline Σταύρος Μπακόλιας, ο εμπορικός αντιπρόσωπος της Anek Lines σε Πάτρα και Ηγουμενίτσα'' που έδωσε άλλη πνοή σε αυτή την όμορφη βραδιά.

Άγχος; Βέβαια και υπάρχει, αλλά είναι δημιουργικό, είναι αυτό που κάνει όλα τα κορίτσια, να τραβούν πάνω τους όλα τα βλέμματα και το φωτογραφικό φακό, είναι αυτό που τους δίνει ενέργεια και σαρώνουν τα πάντα με τη λάμψη τους στο πέρασμά τους. Από την άλλη, ονόματα όπως, η Βάλια Κακούτη, η Στέλλα Γιαμπουρά, η Κατερίνα Ευαγγελινού, η Χριστιάνα Γαργαροπούλου, η Διονυσία Κούκιου, αλλά και ο γαμπρός της υπόθεσης, Νίκος Αναδιώτης, που έχουν διαγράψει χιλιόμετρα πάνω στις πασαρέλες, καταλαβαίνετε ότι δεν έχουν να φοβηθούν και πολλά!


Σιγά σιγά, το άγχος δίνει τη θέση του στη διασκέδαση και όλοι φαίνεται να απολαμβάνουν τη διαδικασία της προετοιμασίας!

Δε λείπουν τα πειράγματα, οι κουβέντες και φυσικά... οι selfies. Εξάλλου, τί fashion show θα ήταν αυτό αν έλειπαν οι παρασκηνιακές φωτογραφίες;

Το κλίμα στα backstage, έμοιαζε με μεγάλη γιορτή, την οποία και απόλαυσαν όλοι. Ένα μικρό τρεξιματάκι πάντοτε υπάρχει, ειδικά όταν πρέπει να αλλάξεις για να βγεις για δεύτερη φορά, αλλά όπως και να έχει δεν παύει να είναι διασκεδαστικό!

Enjoy!!!