Ο γιος του γνωστού επιχειρηματία της Πάτρας, Κώστα Ξένου, και ιδιοκτήτη του Cabana, Γαβριήλ Ξένος, έχει σήμερα τα γενέθλιά του, γίνεται 18 χρονών και έτσι ο πατέρας του, του έκανε το καλύτερο δώρο για αυτή την ημέρα!

Δεν είναι κάτι υλικό, είναι κάτι συμβολικό και ταυτόχρονα πολύ μεγάλο, είναι κάτι που σίγουρα ενθουσίασε το νεαρό Γαβριήλ, καθώς παρά το φρέσκο της ηλικίας του, φαίνεται να έχει μέσα του το... ''μικρόβιο'' του επιχειρηματία και να του αρέσει να ασχολείται με αυτό που με τόση επιτυχία έχει ξεκινήσει ο πατέρας του. Για όσους δεν το καταλάβατε ακόμη, ο γιος του επιχειρηματία, από σήμερα έχει αναλάβει και στα ''χαρτιά'' τα ηνία του Cabana. Λέμε στα ''χαρτιά'', γιατί μέχρι σήμερα ο νεαρός, είχε ενεργό ρόλο στην επιχείρηση, άρα ήταν επόμενο, μαζί με την ηλικία να μεγαλώσουν και οι ευθύνες.

Την είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος ο Κώστας Ξένος, μέσω του Facebook, ανεβάζοντας μία φωτογραφία στην οποία εικονίζονται πατέρας και γιος έξω από το Cabana. Όπως καταλαβαίνετε, τα likes και τα σχόλια με ευχές για ''χρόνια πολλά'', ''καλή αρχή'' και ''καλές δουλειές'' έπεσαν βροχή!