Σταθερή αξία και με πολλά χρόνια… ρεμπέτικης ιστορίας στην πλάτη της, η Ζαΐρα (Σαχτούρη & Όθωνος Αμαλίας) κρατά τον παρεΐστικο χαρακτήρα και το πλούσιο ρεπερτόριο που την καθιέρωσε ως ένα από τα καλύτερα ρεμπετάδικα της Πάτρας.

Με επικεφαλής στην ορχήστρα τον Σωτήρη Πούτο (τραγούδι-κιθάρα) αλλά και με άξιους συμπαραστάτες του τον Σπύρο Στασινόπουλο (τραγούδι-μπουζούκι) την Μαίρη Χριστοπούλου μαζί με την Γιάννα Κυριακοπούλου (τραγούδι) τον Τάσο Σχίζα (ακορντεόν) αλλά και τον Άκη Χατζημικέ (κρουστά) η εγγύηση για κέφι μέχρι το πρωί είναι δεδομένη.


Στα μεγάλα ατού του μαγαζιού αναμφισβήτητα είναι η πληθωρική πίστα που διαθέτει, εξυπηρετώντας τους θαμώνες του που θέλουν να χορέψουν χωρίς να στριμώχνονται σαν... σαρδέλες, όπως παρατηρείται σε παρόμοια κέντρα διασκέδασης.

Έτσι, κάθε λογής χοροί, από ζεϊμπέκικα και τσιφτετέλια μέχρι νησιώτικα και χασαποσέρβικα παίρνουν σάρκα και οστά σε έναν χώρο που μπορεί να συναντήσει κάποιος κόσμο κάθε ηλικίας...


Με σταθερό live πρόγραμμα κάθε Παρασκευή και Σάββατο αλλά και με τις ανάλογες "σφήνες" σε γιορτές και αργίες αποτελεί την καλύτερη λύση για όσους θέλουν να γευματίσουν, να τραγουδήσουν και να χορέψουν με την ψυχή τους!

Πάρτε μια γεύση από το βράδυ της περασμένης Παρασκευής:Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στα ακόλουθα άλμπουμς:

Live στην Ζαΐρα 02-12-16 Part 1/2

Live στην Ζαΐρα 02-12-16 Part 2/2