Μέσα στις επόμενες ημέρες τα συνεργεία του Δήμου θα ξεκινήσουν τις εργασίες τους στην πλατεία Γεωργίου για το χριστουγεννιάτικο χωριό. Σκοπός των συνεργείων είναι να ολοκληρωθεί το στήσιμο του χωριού έως τις  10 Δεκεμβρίου, όπου είναι και προγραμματισμένα τα εγκαίνια του.

Το χωριό φέτος θα έχει αρκετές καινοτομίες και σύμφωνα με πληροφορίες του patrasevents.gr μία από αυτές θα είναι ότι στα σπιτάκια που θα τοποθετηθούν θα υπάρχουν παιδικά παραμύθια τα οποία θα διαβάζονται στα παιδιά που τα επισκέπτονται.

Σε ένα από αυτά τα παιδικά σπιτάκια ο Πέτρος Βρυώνης, ετοιμάζει σύμφωνα με πληροφορίες, ένα σκερτσάκι που θα συζητηθεί. Αυτό, θα απεικονίζει τον Κώστα Πελετίδη σε ρόλο Αϊ Βασίλη και «παραμυθά» να διαβάζει παραμυθάκια στα παιδιά.

Θα είναι σίγουρα μια εικόνα που θα προκαλεί αίσθηση στους επισκέπτες. Θα υπάρχουν όμως και δεκάδες άλλες δραστηριότητες, μέσα στο χωριό που θα έχουν την δυνατότητα να απολαύσουν τα παιδιά.

Στο χριστουγεννιάτικο χωριό θα λειτουργούν φέτος εργαστήρια ζαχαροπλαστικής που θα προσφέρουν γλυκίσματα στα παιδιά, θα υπάρχει κουκλοθέατρο, σαλτιμπάγκοι, μουσικά σχήματα και χορωδίες του Δήμου.

Φυσικά αυτό που θα εντυπωσιάζει μπαίνοντας στην πλατεία Γεωργίου θα είναι το τεράστιο χριστουγεννιάτικο δέντρο που θα στηθεί μέσα στις επόμενες ημέρες, το οποίο θα είναι στολισμένο και φωταγωγημένο.