Είναι γεγονός και έρχεται σε πολύ λίγο! Το μεγαλύτερο Wedding Show της χρονιάς θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου, από την καλύτερη εταιρεία γάμων και εκδηλώσεων Diamond Events.

Λόγος γίνεται για ένα από τα πιο εντυπωσιακά event που έχει φιλοξενηθεί ποτέ στην Πάτρα και αποτελεί τον καλύτερο τρόπο για να τελειώσει αυτή η χρονιά. Οι Πατρινοί το αναμένουν με αγωνία και δεν έχουν και άδικο!

Το event θα λάβει μέρος στο Lobby του Ξενοδοχείου Αστήρ στις 8:00 το απόγευμα, το οποίο θα έχει μεταμορφωθεί σε κάτι ονειρικό από την Άννα Μαρία και τους συνεργάτες της.


Όσον αφορά τον οικοδεσπότη, θα είναι ο ένας και μοναδικός Δημήτρης Ουγγαρέζος με την συντροφιά της λαμπερής Ευαγγελίας Αραβανή!

Στην πασαρέλα θα δούμε να παρελαύνουν κορυφαία μοντέλα μεταξύ των οποίων είναι η Κατερίνα Ευαγγελινού, η Στέλλα Γιαμπουρά, η Βάλια Κακούτη, η Χριστιάνα Γαργαροπούλου, η Διονυσία Κούκιου ενώ εμφάνιση έκπληξη αποτελεί ο Νίκος Αναδιώτης.  

Η Μάγκυ Χαραλαμπίδου έχει δεσμευτεί να μας ανεβάσει την διάθεση με τις μουσικές της επιλογές.

Χορηγός αυτού του όμορφου και λαμπερού event είναι το σύγχρονο ναυτιλιακό γραφείο ''Euroline Σταύρος Μπακόλιας, ο εμπορικός αντιπρόσωπος της Anek Lines σε Πάτρα και Ηγουμενίτσα'', το οποίο είναι πάντα παρών στις πιο μεγάλες διοργανώσεις.

Η είσοδος είναι δωρεάν αλλά η κράτηση αναγκαία.

Κλείστε τώρα θέση στα τηλέφωνα: 2610 225580 & 6975924197.