Όλοι γνωρίζουμε το πιο γευστικό αρτοποιείο της Πάτρας. Όλοι γνωρίζουμε τις μυρωδάτες και απολαυστικές λιχουδιές του "Παύλου & Ξερό Ψωμί"! Κάθε μέρα μας προμηθεύει με ζεστό ψωμί, λαχταριστές λιχουδιές και πλούσια γλυκά εδέσματα.

Οι γιορτές πλησιάζουν και η όρεξη για το πιο γνωστά γλυκά των Χριστουγέννων, που δεν είναι άλλα από τα μελομακάρονα και τους κουραμπιέδες, έρχεται και εμείς ανυπομονούμε.


Δεν υπάρχει όμως αμφιβολία για το μέρος που θα τα προμηθευτούμε αφού ο προορισμός είναι ένας και ακούει στο όνομα "Παύλος & Ξερό Ψωμί".

Όπως εδώ και πολλά και χρόνια έτσι και φέτος το αγαπημένο μας αρτοποιείο έχει την καλύτερη προσφορά των Χριστουγέννων. Στο 1 κιλό μελομακάρονα ή κουραμπιέδες, κάνει δώρο 1/2 κιλό!

Μια αχτύπητη προσφορά με λίγα λόγια για τα πιο γλυκά Χριστούγεννα!

Μην ξεχνάτε όμως πως εκεί μπορείτε να βρείτε πολλά είδη ψωμιού και άπειρες επιλογές πεντανόμιστων λιχουδιών, όπως κουλούρια, βουτήματα, κριτσίνια, γλυκά, σφολιατοειδή, κρύα σάντουιτς αλλά και τον καλύτερο καφέ!

Μια δοκιμή θα σας πείσει! Το αρτοποιείο Παύλος & Ξερό Ψωμί είναι κάθε μέρα ανοιχτό, επί 24ωρου βάσεως και θα το βρείτε στην Αμερικής 62 με πολύ καλές τιμές σε όλα τα προϊόντα!