Το βίντεο κλιπ στο νέο τραγούδι του αγαπημένου Αχαιού τραγουδιστή, Νίκου Οικονομόπουλου, κυκλοφόρησε και ήδη «σαρώνει» στο διαδίκτυο.

Πρόκειται φυσικά για το τραγούδι «Είναι κάτι λαϊκά» το οποίο ξεχώρισε από την αρχή και έχει αγαπηθεί από τους fans του Νίκου Οικονομόπουλου, που ειδικότερα εδώ στην Πάτρα και στην Αχαΐα, είναι χιλιάδες.

Είναι ένα τραγούδι λαϊκό, στο ύφος που όλοι έχουμε αγαπήσει στον Νίκο Οικονομόπουλο, προϊόν της συνεργασίας που είχε ο τραγουδιστής με τον Γιώργο Σαμπάνη που έγραψε τη μουσική, σε στίχους της Ελένης Γιαννατσούλιας.

Στο video, πέρα από τον Νίκο Οικονομόπουλο, πρωταγωνιστεί η Πατρινή καλλονή, Χριστιάνα Γεωργοπούλου, σε έναν ρόλο όπου καταφέρνει με την παρουσία της να γοητέψει τον τραγουδιστή.


Η Χριστιάνα Γεωργοπούλου, θεωρείται μια από τις ανερχόμενες παρουσίες στον χώρο της ομορφιάς και της μόδας, έχοντας αποκτήσει ήδη τις βάσεις για να κάνει καριέρα στο εξωτερικό.

Είναι το κορίτσι που αναδείχτηκε πριν από μερικούς μήνες το ομορφότερο μοντέλο της Ευρώπης, στον διαδικτυακό διαγωνισμό που έγινε από το αθλητικό site της Ισπανίας Marca. 

H Πατρινή εντυπωσιάζει με την ομορφιά της στο video clip τους χρήστες του διαδικτύου και σε συνδυασμό με το υπέροχο τραγούδι του Νίκου Οικονομόπουλου, το αποτέλεσμα είναι κάτι παραπάνω από ικανοποιητικό.