Τους γνωρίσαμε, όσοι δεν τους ξέραμε, το καλοκαίρι, μέσα από μία άκρως ταξιδιάρικη διασκευή του πολύ γνωστού τραγουδιού ''Lost on you''. Οι Los Cubaneros, όπως υποδηλώνει και το όνομά τους, πήραν αυτό το κομμάτι και το έκαναν πιο... εξωτικό, το έντυσαν με latin μελωδίες και το χόρεψαν σε salsa ρυθμό δίπλα στη θάλασσα, εδώ στην Πάτρα

Από την πρώτη στιγμή της κυκλοφορίας του έσπασε όλα τα κοντέρ και πλέον έχει ξεπεράσει κατά πολύ τα 800.000 views στο youtube!


Σε μία ''έκρηξη'' λοιπόν, αναπόλησης του καλοκαιριού και της κουβανέζικης μουσικής, οι Los Cubaneros, θα μας χαρίσουν μία ξεχωριστή εμφάνιση, σε ένα αγαπημένο μαγαζί της πόλης, στο Lennon, το οποίο είπε να φέρει την ανεμελιά της Καραϊβικής και του νησιού των χρωμάτων, στο κέντρο της πόλης!

Έτσι λοιπόν, απόψε το βράδυ, λίγο μετά τις 9 μ.μ., φορέστε την πιο καλοκαιρινή σας διάθεση και βάλτε πλώρη για το Lennon!

Οι Los Cubaneros, θα αναλάβουν τη διασκέδασή σας, ενώ παράλληλα θα μπορείτε να συνοδεύσετε, αυτές τις εξωτικές μουσικές, με τα ανάλογα cocktails και την ανάλογη κουβανέζικη κουζίνα!

Ετοιμαστείτε για την πιο τροπική βραδιά στο κέντρο της πόλης, λίγο πριν τα Χριστούγεννα!