Ο Στέλιος Μιχελής (Mod phototoxic) σπούδασε νοσηλευτική στο ΑΤΕΙ στην Πάτρα και το περασμένο έτος δημιούργησε ένα νέο project το οποίο λέγεται "Εmvrio/ anagenesis".

O Mod Phototoxic, όπως είναι γνωστός, ασχολείται με την φωτογραφία από πολύ μικρός, αποτυπώνοντας όπως θα δούμε και παρακάτω στιγμές από όλο τον κόσμο.

Συγκεκριμένα, αυτή την φορά, βρέθηκε στο μακρινό Μαρόκο καταγράφοντας εντυπωσιακές στιγμές από την χώρα της Βόρειας Αφρικής.


"Ταξίδι με χρονομηχανή, γεύσεις, μυρωδιές και εικόνες που διεγείρουν τα αισθητήρια όργανα σου. Εμπειρία ζωής σε ένα ταξίδι με βουνά, κάσμπες και επιβλητικές πόλεις, ζωντανές αγορές και έντονη αραβική ατμόσφαιρα. Οι εναλλαγές χρωμάτων και το έντονο μπλε "indigo" κλέβουν την παράσταση. Από την κοσμοπολίτικη Καζαμπλάνκα, στάση στην πρωτεύουσα Ραμπάτ, στα σοκάκια της Ταγγέρης, από την ατμοσφαιρική Σεφσαουέν, στην αυτοκράτειρα των πόλεων που δεν την άγγιξε ο χρόνος την Φεζ.

Κατευθυνόμενοι στην επιβλητική έρημο Σαχάρα με τους αμμόλοφους να σου κόβουν την ανάσα. Συνεχίζοντας στην οάσεις και κορυφές του Άτλαντα καταλήγοντας στις ακτές του Ατλαντικού στην Εσσαουίρα και για το τέλος στην πόλη που δεν "κοιμάται" το Μαρακές.

Μαρόκο, η αφρικανική εμπειρία που θα σας κερδίσει". Με αυτά τα λόγια περιγράφει στο patrasevents.gr τα όσα έζησε και είδε ο Στέλιος Μιχελής, κάνοντας μας ουσιαστικά να "ταξιδέψουμε" μέσα από το φωτογραφικό οδοιπορικό του.

Δείτε τις εικόνες: