Το 4ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων Πάτρας έχει την χαρά να σας προσκαλέσει στην εκδήλωση που διοργανώνει τη Τετάρτη 30/11/2016 στην πλατεία Υψηλών Αλωνίων από τις 11.00 πμ έως τις 5.00 μμ.

Έχοντας ως σύνθημα «Το περιττό για μας είναι πολύτιμο για κάποιον άλλον» στο χώρο της πλατείας θα υπάρχει ανταλλακτικό-χαριστικό παζάρι, με ρούχα, παιχνίδια και αντικείμενα οικιακής χρήσης, όπου ο καθένας θα μπορεί να φέρει και να ανταλλάξει με κάτι άλλο.

Ταυτόχρονα ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του οργανισμού ‹‹Tο Χαμόγελο του Παιδιού››, συγκεντρώνουμε είδη πρώτης ανάγκης, για να περάσουν όλα τα παιδιά «Καλά Χριστούγεννα», έτσι δημιουργούμε σταθμό συγκέντρωσης όπου θα μπορείτε να φέρετε τα κάτωθι:

ΛΙΣΤΑ ΕΙΔΩΝ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΠΡΟΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ

Γάλα εβαπορέ, Λάδι, Ρύζι, Όσπρια, Αλεύρι, Σάλτσα τομάτας, Είδη πρωινού (κακάο, μπισκότα, κρουασάν, δημητριακά, φρυγανιές, μέλι, μαρμελάδα, μερέντα, χυμοί), Πουρές, Βρεφικές κρέμες, Βρεφικό γάλα,

* Είδη βρεφικής φροντίδας (πάνες 4-5 νούμερο, μωρομάντιλα, σαμπουάν, αφρόλουτρα, κρέμες συγκάματος),

* Προϊόντα καθαρισμού (καθαριστικά και απολυμαντικά γενικής χρήσης, μαλακτικό ρούχων, χλωρίνη κλπ),

* Είδη προσωπικής φροντίδας (σαμπουάν, αφρόλουτρα, οδοντόκρεμες, οδοντόβουρτσες),

* Είδη οικιακής χρήσης (αλουμινόχαρτο, διάφανη μεμβράνη, σακούλες απορριμμάτων),

* Χαρτικά (χαρτί υγείας, χαρτί κουζίνας)

Για να χαρίσουμε όμως χαμόγελα θα πρέπει να χαμογελάμε και εμείς! Γι’ αυτό στην πλατεία θα σας περιμένουν παιχνίδια και δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους.

Ραντεβού: Πλατεία Υψηλών Αλωνίων 11:00 το πρωί της Τετάρτης.

Σε περίπτωση κακοκαιρίας σας περιμένουμε στην εστία μας Β. Ρούφου 35-37