Συνήθως... εργοστάσια και φάμπρικες, κάνουν κακό στην υγεία, μολύνουν το περιβάλλον, ''γκριζάρουν'' την πόλη, τη γεμίζουν καπνό και της προσδίδουν μία άκρως μουντή διάθεση.

Συνήθως...

Ειδικώς όμως, υπάρχει μία Φάμπρικα, που μας κάνει καλό, μας γεμίζει θετικές σκέψεις, όμορφα συναισθήματα και αντί για ηχορύπανση παράγει όμορφες μελωδίες και νότες!

Αυτή η Φάμπρικα βρίσκεται στο κέντρο της πόλης, εκεί που χτυπά η ''καρδιά'' της διασκέδασης!


Είναι η Φάμπρικα by Mods και κάθε Σάββατο μας κρατά συντροφιά με αγαπημένες παλιές και νέες ελληνικές επιτυχίες, με αυθεντικές φωνές νέων ταλαντούχων ανθρώπων, με παρεΐστικη διάθεση και όρεξη για παραγωγή, παραγωγή διασκέδασης και κεφιού.

Εκεί θα χαλαρώσεις από το φόρτο της εβδομάδας, θα πετάξεις ό,τι σε χαλάει, θα χαμογελάσεις και θα δεις τον κόσμο με άλλο μάτι!

Η Φάμπρικα έχει την υπογραφή του Mods και όπου βάζει το Mods την υπογραφή του, η επιτυχία είναι δεδομένη. Έχει τα καλύτερα παιδιά, για να σε εξυπηρετήσουν, έχει φιλική ατμόσφαιρα και σέβεται τον πελάτη, γιατί απλώς, δε σε βλέπει σαν πελάτη, αλλά σα φιλοξενούμενο, γι' αυτό και θα σε αφήσει με τις καλύτερες εντυπώσεις, όπως άλλωστε, όλα αυτά τα χρόνια!

Αυτή η Φάμπρικα δίνει χρώμα στην πόλη και την κάνει όαση!