Αυτό το μαγαζί έχει καθιερωθεί, έχει βάλει την υπογραφή του στη νυχτερινή διασκέδαση και πλέον έχει γίνει συνώνυμο της τρέλας!

Ladies and gentlemen... Αβαντάζ!

Εντάξει, κάθε φορά μας απογειώνει, αλλά κάθε φορά είναι όλο και καλύτερα. Μας αρέσει αυτό το μαγαζί, περνάμε καλά, ξεφεύγουμε από τα στερεότυπα και τα καθιερωμένα, γινόμαστε όλοι μια μεγάλη παρέα και διασκεδάζουμε δίχως αύριο!


Εξάλλου... δε μας νοιάζει το ''αύριο'', μας νοιάζει μόνο το ''τώρα'' και το ''τώρα'' λέει ''διασκέδασε με την ψυχή σου και μη σε νοιάζει τίποτα''.

Είναι το μότο του Αβαντάζ και πλέον έχει περάσει και στο δικό μας DNA. Χορός, μουσική ελληνική, αλκοόλ, κέφι και καλή παρέα. Αυτά τα πέντε πράγματα μπορούν να απογειώσουν την έξοδό σου, συνήθως τα συναντάς ένα-ένα, άντε δύο το πολύ, όταν όμως τα βρεις και τα πέντε σε ένα μαγαζί, τότε ετοιμάσου για πόλεμο. Ετοιμάσου για Αβαντάζ!

Είναι μεγάλο ''πλεονέκτημα'' να έχεις ένα τέτοιο μαγαζί στα πόδια σου, μην το αφήσεις να περάσει έτσι. Άρπαξέ το και κάνε το δικό σου, τότε μόνο θα καταλάβεις την alter, αλλά και την after πλευρά της διασκέδασης και, πίστεψέ μας, θα σου αρέσει πολύ!