Έχεις κουραστεί από την πίεση και το στρες της καθημερινότητας, σε έχουν ''πνίξει'' οι υποχρεώσεις, το καλοκαίρι δεν πήγες πουθενά γιατί (μάντεψε), δούλευες και τώρα που μπορείς να πας κάπου (πάλι μάντεψε), δεν έχει μείνει ευρώ. Μην απελπίζεσαι και κυρίως μην ''κατεβάζεις πανιά'', αντιθέτως, βάλε πλώρη για μέρη μαγικά!

Η ''Euroline Σ. Μπακολιάς'' σε πάει... Βενετία! 

Αλλά επειδή ''συν Αθηνά και χείρα κίνει'', άκου ή μάλλον, διάβασε τι πρέπει να κάνεις. Τα πράγματα είναι απλά, παίρνεις μέρος στο διαγωνισμό, είσαι ο τυχερός-ή, ετοιμάζεις βαλίτσες, έφυγες!

Η μόνη προϋπόθεση είναι να λειτουργήσεις λίγο... ανάποδα, δε θέλουμε να μας πεις πόσο θέλεις να κερδίσεις αυτό το ταξίδι, θέλουμε να αντιδράσεις σα να είσαι στα αλήθεια ΕΣΥ ο μεγάλος τυχερός.


Κράτα το κινητό σου, έτοιμο να τραβήξει βίντεο και σκέψου πως κάποιος σου ανακοινώνει ότι μόλις κέρδισες 3 διανυκτερεύσεις στην Βενετία! Φυσικά δε θα πας μόνος-η, το ταξίδι είναι για 2 άτομα, θες να πας με κάποιο φίλο-η σου, θες το έταιρον ήμισυ; Δική σου η επιλογή! Και το καλό συνεχίζεται γιατί το δώρο σου περιλαμβάνει ακτοπλοϊκά εισιτήρια από την Aneklines και ξενοδοχείο 4 αστέρων.

Πως αντιδράς;

Δε θέλουμε να μας πεις, θέλουμε να μας δείξεις με ένα βίντεο!

Σκέψου... Βενετία, καλή παρέα, όλα τα έξοδα πληρωμένα... Εεεεε, τί περιμένεις; Έφυγες για ''γύρισμα'' και έφυγες ταξίδι!

Έχεις περιθώριο να στείλεις το βίντεο μέχρι και τις 13 Ιανουαρίου στη σελίδα της Euroline Travel στο Facebook ή στο [email protected]! Οι όροι θα δημοσιευθούν προσεχώς!

Bon voyage!!!


Πριν όμως αναχωρήσεις και πας για τα τελευταία ψώνια για... τσέκαρε στο παρακάτω βίντεο την προηγούμενη νικήτρια, που πήγε Βενετία, έχει κάτι να σου πει!