Επιτέλους έφτασε... Η πιο αγαπημένη εποχή του χρόνου, για μικρούς και μεγάλους, είναι προ των πυλών!

Η Πάτρα έχει αρχίσει να φοράει τα γιορτινά της, τα μαγαζιά έχουν στολιστεί με φωτάκια και εμείς αλλάζουμε διάθεση και γινόμαστε λιγάκι πιο... Χριστουγεννιάτικοι. Σε μία τέτοια έκρηξη λοιπόν, χαράς και ανυπομονησίας για την αγαπημένη μας γιορτή, είπαμε να κάνουμε μία βόλτα στη στολισμένη πόλη, έτσι για να πάρουμε και μία ιδέα για τις χριστουγεννιάτικες αγορές μας.

Εκεί λοιπόν που περπατούσαμε, κάπου στην Κανακάρη 185 και Βότση, είδαμε, πραγματικά, το πνεύμα των Χριστουγέννων!


Υπάρχει και μοιάζει με ένα ξανθό κοριτσάκι, με κοτσιδάκια που κάνει συνέχεια μπιζζζζ. Σας πάει κάπου το μυαλό; Καλά καταλάβατε, είχαμε, δεν είχαμε, φτάσαμε στο Μπιζζζ toys, στον παράδεισο των παιχνιδιών!

Από μακριά μας τράβηξε κοντά του, γιατί έχει την ΠΙΟ ΣΤΟΛΙΣΜΕΝΗ ΒΙΤΡΙΝΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ!

Δέντρα και φωτάκια, σε προσκαλούν να το εξερευνήσεις, σου δίνουν το φως και εσύ απλώς πρέπει να το ακολουθήσεις...

Μεγάλες μπάλες και στεφάνια γιορτινά, χαρίζουν πνοή σε εκείνη τη γειτονιά!


Παιχνίδια για παιδιά όλων των ηλικιών (ακόμη και για το μπαμπά και τη μαμά), καρυοθραύστες και νεράιδες, κούκλες, αυτοκίνητα και playmobil, έχουν κάνει κατάληψη στο Μπιζζζ toys. Σου φωνάζουν, να μπεις και να εξερευνήσεις αυτό το μαγικό κόσμο, να κάνεις τις αγορές σου και να χαρίσεις τα καλύτερα δώρα σε παιδιά, ανίψια και βαφτιστήρια.

Λένε πως σε ένα δώρο δεν πρέπει να κοιτάς μόνο το περιτύλιγμα, αλλά και το περιεχόμενο, στο Μπιζζζ toys όμως, το περιτύλιγμα, δηλ. η βιτρίνα, σε προϊδεάζει για το καλύτερο! Ποιό είναι αυτό και τί κρύβεται μέσα; Ε... δε θα σας το πούμε τώρα, είναι στα προσεχώς!

Κρατάτε μυστικό; Αν δείτε βράδυ τη βιτρίνα του Μπιζζζ, θα παρατηρήσετε τα παιχνίδια να ξυπνούν, να ζωντανεύουν και να ετοιμάζουν για εσάς το καλύτερο, αλλά προσοχή, μην κάνετε φασαρία και μη σας καταλάβουν...

Αν θέλετε να ρίξετε και μία διαδικτυακή ματιά, μπορείτε να επισκεφθείτε το site τους: http://www.mpiztoys.gr/