Ψησταριά ο Αντρέας – στενό Βούρβαχη- Πάτρα

Στην οδό Βούρβαχη, παραπλεύρως της πλατείας Γεωργίου βρίσκεται ένα ψητοπωλείο, όπου δεν έχει ανάγκη τις διαφημίσεις και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Το μαγαζί του κύρ Αντρέα. Εμφανισιακά δεν εντυπωσιάζει ούτε γεμίζει το μάτι ενος «απαιτητικού στο φαγητό».  Παρέχει μικρή ποικιλία προιόντων αλλά υψηλή ποιότητα. Παραγγείλαμε 10 σουβλάκια , πατάτες τηγανητές και μια μπύρα.

Τα σουβλάκια είναι μικρά στο μέγεθος αλλά πολύ γευστικά και ζουμερά. Αφήνουν μια ιδιάιτερη γεύση για αρκετή ώρα. Οι πατάτες ήταν φρέσκιες και πεντανόστιμες, ψημένες σε φρέσκο λάδι. Θα μπορούσα να πώ, με επιφύλαξη βέβαια, ότι είναι η πιό νόστιμη τηγανιτή πατάτα στην Πάτρα.

Τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά αυτού του καταστήματος, είναι ότι: Πρώτον οι γεύσεις του παραμένουν αναλλοίωτες στο χρόνο  και ότι έχει μεγάλη και σταθερή πελατεία εδω και πολλά χρόνια χωρίς καμία διαφήμιση- ουτε καν πινακίδα. Συγκεκριμένα εγώ επισκέφθηκα το μαγαζί για πρώτη φορά πρίν 14 χρόνια, έρχομαι αρκετές φορές το χρόνο, και οι γεύσεις των προιόντων του είναι οι ίδιες με την πρώτη φορά.

Πληρώσαμε 15 ευρώ.

 ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ