Στην οδό Όθωνος Αμαλίας 107 και Φράττη, βρίσκεται εδώ και αρκετά χρόνια το "fish bar-Απάνεμο". Ένα μαγαζί με με μεγάλη εμπειρία στις γαστρονομικές θαλασσινές απολαύσεις.

Το επισκέφθηκα ένα μεσημέρι και μετά από πολύ σκέψη (είχε πολλά ενδιαφέροντα πιάτα) παραγγείλαμε : Φωλιές ογκρατέν με γαρίδα και μανιτάρια σε φύλλο κρούστας, ένα πρωτότυπο πιάτο και πολύ γευστικό, μους φέτα με σάλτσα ντομάτας και ελιές πάνω σε βάση απο κρουτόν, ένα ελαφρύ και ιδιαίτερο πιάτο, συνεχίσαμε με σουπιές λεμονάτες με αγκινάρα,μάραθο και ταχίνι (συνταγή της ιδιοκτήτριας κυρίας Δέσποινας), ένα υπέροχο πιάτο που μας εντυπωσίασε πως το ταχίνι έδενε αρμονικά με με τις σουπιές και τις αγκινάρες, μετά ήρθαν οι γαρίδες Κυλλήνης αχνιστές οι οποίες μύριζαν θεσπέσια πριν ο σερβιτόρος πλησιάσει το τραπέζι μας και συνεχίσαμε με λαυράκι τηγανητό και πουρέ κουνουπίδι βρασμένο σε γάλα το οποίο ήταν ένα από τα καλύτερα πιάτα που έχω δοκιμάσει μέχρι στιγμής στις γαστρονομικές μου αναζητήσεις


Το ψάρι είχε τηγανιστεί χωρίς αλεύρι , φιλεταρισμένο και ολόφρεσκο ενώ ο πουρές είχε τέλεια υφή και ήταν ανάλαφρος όπως μου αρέσει. Όλα αυτά τα συνδυάσαμε άψογα με 2 μπουκάλια λευκό κρασί απο το κτήμα Βιβλία Χώρα. Ήταν ένα υπέροχο γεύμα και θα επιστρέψουμε να δοκιμάσουμε και τα υπόλοιπα πιάτα του καταλόγου.