"Το Body House Club σας ευχαριστεί για τα 12 χρόνια που το στηρίζεται και το έχετε κατατάξει να είναι το νούμερο 1 γυμναστήριο της πόλης σας. Αυτό έγινε με πολύ προσπάθεια από όλο το προσωπικό του Body House Club και δεν είναι τυχαίο ότι πλέον καταλαμβάνει πανελλαδικές πρωτιές. Σας υποσχόμαστε ότι θα προσπαθούμε και θα εξελισσόμαστε για να προσφέρουμε σε εσάς παροχές υψηλής ποιότητας. Το γυμναστήριο δεν είναι θέμα τύχης είναι θέμα επιλογής". 

Το γυμναστήριο Body House Club γιόρτασε την περασμένη Παρασκευή τα 12 χρόνια λειτουργίας του στο ολοκαίνουριο και πιο ατμοσφαιρικό club της Ερμού, το... Boudoir!  

Το περιμέναμε πως και πως και πραγματικά ξεπέρασε τις προσδοκίες μας. Η οικογένεια του Body House Club, ήταν εκεί και διασκέδασε μέχρι πρωίας στον ιδιαίτερο και από άλλη δεκαετία χώρο του Boudoir.


Μουσική, χορός και ποτό. Δεν χρειάστηκαν τίποτα άλλο για να περάσουν υπέροχα και να ξεδιπλώσουν τις χορευτικές τους ικανότητες.

Το προσωπικό πάντα πρόθυμο σε ό,τι του ζητηθεί, ο χώρος ιδανικός και οι Πατρινοί δίχως αναστολές και ντροπές σήκωσαν την Ερμού στο πόδι!

Το ξέρω πως ήθελες και εσύ να πας, αλλά επειδή δεν τα κατάφερες, σου έχω εδώ τη λύση!

Δες τις φωτογραφίες και θα νιώσεις κι εσύ τον παλμό της διασκέδασης: