Το Παντοπωλείον – Πολίτικη Κουζίνα εξακολουθεί να πρωταγωνιστεί στην διασκέδαση και υποδέχεται και αυτή την Δευτέρα τον εξαιρετικό ρεμπέτη, Μπάμπη Γκολέ συνεχίζοντας τις επιτυχημένες εμφανίσεις του

Ο Μπάμπης Γκολές παραμένει μέχρι σήμερα ένας αυθεντικός ερμηνευτής του ρεμπέτικου τραγουδιού. Θα ακουστούν γνωστές επιτυχίες τόσο του Μπάμπη Γκολέ (η δισκογραφική του δουλειά ξεπερνά τους 300 δίσκους), όσο και άλλων συνθετών και ερμηνευτών του ρεμπέτικου σε κλίμα χορευτικό και διασκεδαστικό. Δεν είναι τυχαίο ότι ο Μπάμπης Γκολές αποκαλείται από τους συναδέλφους του, ως ο δάσκαλος του ρεμπέτικού.

Με τον Μπάμπη Γκολέ στο πάλκο του Παντοπωλείoυ ανεβαίνουν ο δεξιοτέχνης του βιολιού Σενίχ Ουνδεγέρ, ο Κώστας Παναγόπουλος (κιθάρα, τραγούδι), ο Θεόδωρος Μπαντούνας (μπουζούκι) και η Ειρήνη Αγγελοπούλου (τραγούδι).

Όσοι αγαπούν το καλό τραγούδι και το εξαιρετικό φαγητό μπορούν να επισκεφθούν το «Παντοπωλείον – Πολίτικη Κουζίνα» στην οδό Δανιηλίδος 37Α με ελεύθερη είσοδο για φαγητό ή ποτό και νηστίσιμα εδέσματα! Τηλέφωνο κρατήσεων: 2610 225 928.