Θα είναι μία μεγάλη βραδιά. Μια βραδιά που θα ανταποκρίνεται στην ιστορία του και στις ατέλειωτες νύχτες διασκέδασης που μας χαρίζει εδώ και 36 χρόνια συνεχόμενα.

Το Piccadilly, το ιστορικότερο και μακροβιότερο κατάστημα του Αιγίου, επιστρέφει στην Μητροπόλεως 73 στο κέντρο της πόλης, στο σημείο που οι παλιότεροι από μας το είχαμε γνωρίσει, τότε που είχε αγαπηθεί από όλους, ανοίγοντας καινοτόμους ορίζοντες για την εποχή, στον χώρο της διασκέδασης.

Μετά από 17 χρόνια το Piccadilly, επιστρέφει, έτσι στο σημείο που το είχαμε γνωρίσει, κάνοντας ένα μοναδικό και ξεχωριστό opening, την Τρίτη 29 Νοεμβρίου (ανήμερα της εορτής του Αγίου Ανδρέα), ένα opening που θα μείνει αλησμόνητο στην νυχτερινή ζωή του Αιγίου.

Ο ιδιοκτήτης του Piccadilly, Ανδρέας Ψυχογιός και η ομάδα του, ετοιμάζουν μία σειρά από happenings και εκπλήξεις για αυτή την βραδιά, που όμως αρνούνται να μας αποκαλύψουν. Είμαστε, ωστόσο, σίγουροι ότι όπως όλα αυτά τα χρόνια, είχαν τον τρόπο και κατάφερναν να ανοίγουν νέους δρόμους στον χώρο της διασκέδασης, το ίδιο θα κάνουν και τώρα.

Αξίζει να σημειωθεί εξάλλου μία συγκυρία που ενδεχομένως να λέει πολλά: Το Piccadilly Club είχε ανοίξει στην παραλιακή του Αιγίου, την ίδια περίπου ημερομηνία (πριν από 17 χρόνια, 1η Δεκέμβρη του 1999) που γίνεται το opening στην Μητροπόλεως! Γιατί η ζωή κάνει κύκλους και πάντα κάτι που τελειώνει σημαίνει μία νέα αρχή.

Το κατάστημα έχει κτίσει έναν "μύθο" όλα αυτά τα χρόνια. Το Piccadilly, έχοντας την εγγύηση του ονόματος του που αποτελεί «σφραγίδα» για την νυχτερινή ζωή του Αιγίου, θα προσφέρει στους Αιγιώτες ένα καινούργιο στιλ διασκέδασης, πρωτότυπο και καινοτόμο, ένα στυλ διασκέδασης το οποίο δεν θα υπάρχει πουθενά άλλου στην πόλη. Και όχι μόνο…