20 χρόνια η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης στην περιοχή της Αχαΐας.

.....λίγους μήνες μετά το καταστροφικό σεισμό του Αιγίου που η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης έδωσε το παρών στην Αχαΐα, μια μικρή ομάδα ανθρώπων ξεκίνησε μια οργανωμένη προσπάθεια ίδρυσης βάσης ετοιμότητας και στην συνέχεια του παραρτήματος της ΕΟΔ στην πόλη της Πάτρας.

Από τότε μέχρι και σήμερα οι Διασώστες του παραρτήματος έχουν επιχειρήσει σε κάθε φυσική καταστροφή στην χώρα μας, αλλά και σε πολλά μεμονωμένα περιστατικά που ώς τελικό αποδέκτη έχουν το κοινωνικό σύνολο.

Η συμμετοχή του παραρτήματος δεν εξαντλείται εντός τον Ελληνικών συνόρων καθώς μελή μας έχουν στελεχώσει αποστολές σε εμπόλεμες ή όχι περιοχές του κόσμου σε 5 από τις 19 διεθνείς αποστολές της ΕΟΔ .

Φέτος η ΕΟΔ βραβεύεται από την Ύπατη Αρμοστία για τους πρόσφυγες (UNHCR) με το Βραβείο «Νansen» σαν ηθική ανταπόδοση της διασωστικής μας δράσης στην ακτογραμμή των νησιών του Αιγαίου.

Η μεγαλύτερη επιβράβευση μας είναι η αναγνώριση σας και η αρωγή για να συνεχίσουμε ακόμα 20 χρόνια το έργο μας παρέχοντας επαγγελματικού επιπέδου υπηρεσίες πάντα με γνώμονα τον Εθελοντισμό.

Κατα τις ημερομηνίες 09 έως 13/1/2017 θα βρισκόμαστε στον εκθεσιακό χώρο των παλαιών δημοτικών λουτρών Πάτρας (Λεωφόρος Γούναρη 118 ) όπου θα υπάρξει έκθεση φωτογραφίας καθώς και πολλές παράλληλες εκδηλώσεις.

Ώρες λειτουργίαςΈκθεση απο 09 έως 13/1/2017, καθημερινά απο τις 18:00 έως και τις 21:00

Σας προσκαλούμε στην έκθεση μας ώστε να ενημερωθείτε για την ΕΟΔ και να γνωριστούμε από κοντά.

Επίσης κατά τις ημερομηνίες 24-11 έως 27/12 σας προσκαλούμε στις παρακάτω καφετέριες όπου μπορείτε να δείτε Φωτογραφικό Υλικό από δράσεις της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης:

• Tag Cafe Patras
• Si Doux
• Memories dreams and coffee
• Höst
• Συνδετήρας
• Baron Rouge Bistrot

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 2610 250202 ή μέσω e-mail: [email protected] καθώς ακόμα να ενημερωθούν για το έργο μας στο www.hrtachaias.gr