Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της: "Ακόμη μια μεγάλη νίκη για τη Νέα Δημομρατία σημειώθηκε στις εκλογές του ΤΕΕ την Κυριακή, 20 Νοεμβρίου, τόσο σε πανελλαδικό, όσο και σε τοπικό επίπεδο.

Η παράταξη της ΔΚΜ, πέτυχε σημαντική άνοδο πανελλαδικά, αυξάνοντας τα ποσοστά της και καταλαμβάνοντας περισσότερες έδρες στην εθνική αντιπροσωπεία του σώματος.
 
Παράλληλα, η ΔΚΜ στη Δυτική Ελλάδα, πέτυχε εντυπωσιακή άνοδο στην περιοχή μας, καθώς κατέλαβε την 2η θέση από την 5η που κατείχε, αυξάνοντας τις έδρες της στο τοπικό συμβούλιο.
 
Και αυτή η άνοδος ήρθε με την ταυτόχρονη πτώση της παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία αποδεικνύει πως οι πολιτικές του λαϊκισμού αποτελούν παρελθόν.
 
Στη δύσκολη συγκυρία για τη χώρα μας, είναι ιδιαίτερα σημαντικό πως ο πιο παραγωγικός κλάδος της Ελλάδας αποδεικνύει πως οι ενεργοί πολίτες γυρίζουν την πλάτη στο λαϊκισμό και με πρωτοπόρες ιδέες στοχεύουν στην πραγματική ανάπτυξη για την Πατρίδα μας.
 
Συγχαίρουμε όλα τα στελέχη της ΔΚΜ Ελλάδος και της ΔΚΜ Δυτικής Ελλάδος, για τη μεγαλειώδη αυτή εμφάνιση και τη νίκη που πέτυχαν.
 
Όλοι μαζί προχωράμε με πρώτο συμφέρον την Πατρίδα για όλους τους Έλληνες.
 
Οι μάχες θα συνεχιστούν και οι νίκες που θα έρθουν θα είναι πολλές ακόμα, μέχρι και την τελική, τη νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις εθνικές εκλογές".