Είναι πολλοί εκείνοι που ανυπομονούν για τα Χριστούγεννα, τη ζεστή ατμόσφαιρα, τους γιορτινούς στολισμούς και τα φωτάκια που αναβοσβήνουν. Οι Michael και Lyn Farnes από τη Βρετανία δεν μπορούσαν να περιμένουν άλλο και στόλισαν ήδη το σπίτι τους χρησιμοποιώντας 30.000 φωτάκια, χιονάνθρωπους, Αγιοβασίληδες και πολλά ελάφια.

Το ζευγάρι αγαπά πολύ τα Χριστούγεννα και κάθε χρόνο ξοδεύει μεγάλα ποσά στη γιορτινή διακόσμηση με στόχο να ξεπεράσουν τον πήχη που είχαν θέσει την περασμένη χρονιά.

«Κάθε χρόνο αγοράζω κάτι καινούριο με την ελπίδα να ενθουσιάσω όσους βλέπουν το σπίτι μας», τόνισε ο 53χρονος στη Daily Mail. «Είναι πολλή δουλειά και κοστίζει αρκετά αλλά αρέσει πολύ και σε μένα και στη γυναίκα μου και μας είναι πολύ ευχάριστο να βλέπουμε τα χαρούμενα πρόσωπα των παιδιών όταν στέκονται και το θαυμάζουν».

Το ζευγάρι στολίζει με αυτόν τον τρόπο το σπίτι του στο Amberley Drive εδώ και περίπου δέκα χρόνια δημιουργώντας ένα απίθανο θέαμα που κάνει τα αυτοκίνητα να σταματούν στο δρόμο και τους περαστικούς να χτυπούν το κουδούνι για να δουν ποιος ζει εκεί.

Για τη διακόσμηση χρησιμοποιούν 200 μέτρα καλωδίου και 30.000 φωτάκια. Το θέαμα συμπληρώνουν 25 χιονάνθρωποι, 40 Άγιοι Βασίληδες, ελάφια, ξωτικά, έλκηθρα, πιγκουίνοι, κοκκινολαίμηδες, πολικές αρκούδες, η φάτνη και άλλα.