Η Παρασκευή είναι η μέρα που σηματοδοτεί την έναρξη του Σαββατοκύριακου, δηλαδή, της ξεκούρασης, του καφέ και της ανελέητης διασκέδασης!

Όλα τα party-animals περιμένουν πως και πως την Παρασκευή, οπότε, καταλαβαίνεις, επιβάλλεται να είναι ξεχωριστή, να είναι δυνατή και κυρίως... να γίνει Viral. Όλα αυτά λοιπόν, και ακόμη περισσότερα, εμείς τα βρήκαμε σε ένα μόνο μαγαζί, στο Dabboo!

Σε αυτό το εργοστάσιο παραγωγής διασκέδασης που ήρθε και έδωσε άλλο χρώμα στις νύχτες μας, γιατί θυμήσου... ''... turn the radio on, It's Friday night...'' και όλα μπορούν να συμβούν!


Ειδικά στο Dabboo που γίνεται πανικούλης!

Χαμογελαστά πρόσωπα και όμορφες παρουσίες, πιάνουν από νωρίς τη θέση τους, ποτά, σφηνάκια, υποβρύχια και αντιτορπιλικά, βρίσκονται σε θέση μάχης, ο Dj στα Decks, έτοιμος να τους βάλει φωτιά και κάπως έτσι, ένα party γίνεται αυτομάτως Viral! Το συζητούν όλοι την επόμενη μέρα, αφού!

Με αυτόν τον τρόπο κυλούν οι Παρασκευές στο Dabboo, είναι φασαριόζικες, τι να κάνουμε... Εξάλλου, γι'αυτό μας αρέσουν, αν θέλαμε χαλαρά πράγματα, θα πηγαίναμε σινεμά.

Εμπρός λοιπόν, στο δρόμο που χάραξαν τα σκαλιά της Γεροκωστοπούλου, στο δρόμο που χάραξε το Dabboo!